Актуално В програмата

„Огнената“ Чилева срещу „ледения“ Никола – кой ще остане в Hell’s Kitchen?

Добави коментар

Дегустация на тъмно, „загадка ала Шеф“ и най-емоционалната и тежка вечерна резервация очакват тази вечер финалистите в Кухнята на Ада

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще видят най-емоционалната, но и най-тежката вечерна резервация за участниците в Hell’s Kitchen. Финалистите в най-горещото кулинарно телевизионно шоу ще готвят за своите семейства и любими хора. Ще успеят ли да преглътнат сълзите и бушуващите емоции, и да се превърнат в истински черни кулинарни командоси, за да покажат на какво ги е научил шеф Виктор Ангелов в последните три месеца в Кухнята на Ада? Тази вечер седмината топ готвачи ще се борят да защитят черните си куртки, а „огнената“ Чилева и „ледения“ Никола ще се изправят в най-ожесточения дуел в историята на втория сезон на Hell’s Kitchen. Кой ще спечели черната си куртка обратно и ще направи сериозна крачка напред пред останалите ще разберем от 21:00 часа по NOVA.

 

Добави описание


Дегустация на тъмно и желирани бомбони ще изпотят сериозно двамата най-амбицирани за победа готвачи в кулинарния дуел за оставане в Hell’s Kitchen. Чилева или Никола ще демонстрира повече умения? „Загадка ала Шеф“ ще вдигне още по-високо летвата и ще покаже на новите Шефс, че са нужни доверие, знания и кулинарно майсторство, за да успееш да изпълниш поредното предизвикателство за топ-готвачи на шеф Ангелов. Кой ще спечели своя черен пагон отново, ще разберем след броени часове по NOVA.

 

Добави описание


Вечерната резервация ще бъде най-тежката и емоционалната за участниците в шоуто от началото на втория сезон. Вълнение и сълзи ще владеят Кухнята на Ада, а топ-готвачите ще вложат сърце и душа, за да готвят за любимите си хора. Дали обаче ще успеят да се справят и да покрият високите стандарти на шеф Ангелов? Все пак ще има и специални награди, за тези които успеят. Какви ще бъдат те, гледайте от 21:00 в поредния епизод на Hell’s Kitchen. Един грандиозен оризов проблем обаче ще подлее вода на професионалистите и виновник за това ще има. План Б ще изненада шеф Ангелов, но дали това ще е достатъчно, за да спаси един готвач от изгонване? Ще има ли напуснал тази вечер Hell’s Kitchen? Гледайте от 21:00 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Провокативната сладкарка Стефани напусна Hell's Kitchen

Шеф Ангелов изгони още една от звездите в Hell’s Kitchen 6

Конфликт от ревност разтърси Hell's Kitchen

Извънредно положение в Hell’s Kitchen тази вечер

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen