В програмата

Обратното броене в Hell’s Kitchen България започва от тази вечер

0/5

Обратното броене в Hell’s Kitchen България започва от тази вечер

Тази вечер в Hell’s Kitchen България, от 21:00 часа по NOVA, състезанието ще влезе в решаващата си финална фаза. Шеф Ангелов ще провери какво са научили професионалистите до момента, а след това ще ги изненада с напълно ново лятно меню.

 

Добави описание


Преди малко повече от два месеца, 18 претенденти за наградата от 100 000 лева и договор с ресторанта на шеф Ангелов влязоха в Hell’s Kitchen България. Още с прекрачването на прага той им постави първата задача – да приготвят ястието, което ги представя, а те не се справиха отлично с нея.

 

Добави описание

 

Днес състезанието ще навлезе в решаващата си финална фаза и, освен черните куртки, професионалистите ще получат същата задача от шеф Виктор Ангелов. Всеки от тях ще трябва да представи авторско ястие, с което да покаже личното си израстване в състезанието и всичко, което е научил в него. Авторът на най-добрата чиния ще получи много важна и специална привилегия за първата им вечерна резервация с черни куртки.

 

Добави описание


Черните куртки на осемте финалисти са не само привилегия и лична отговорност, но и ясен знак, че състезанието вече е във фаза, когато всеки се бори сам за себе си. Отбори вече няма и всички заедно трябва да се справят с поставените задачи. Освен с тази съществена промяна в правилата, професионалистите ще се сблъскат и с напълно новото лятно меню на шеф Ангелов. Кухнята на Hell’s Kitchen България ще бъде завладяна от индивидуални битки и стремеж за превъзходство, но дали ще успеят да се справят с тази толкова трудна първа вечерна резервация и кой ще бъде първият номиниран, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Още за Hell’s Kitchen

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg