Актуално Други

Обявиха актьорския състав на сериала „Властелинът на пръстените“

Добави коментар

Amazon Studios обяви актьорския състав на дългоочаквания сериал по „Властелинът на пръстените“.

Amazon Studios обяви актьорския състав на дългоочаквания сериал по „Властелинът на пръстените“.

Актьорския състав официално включва Робърт Арамайо, Оуен Артър, Назанин Бониади, Том Бъдж, Морвед Кларк, Исмаел Круз Кордова, Ема Хорват, Маркела Кавена, Джоузеф Моул, Тайро Мухафидин, София Номвети, Меган Ричардс, Дилън Смит, Чарли Викърс и Даниел Уейман. Amazon Studios не обяви подробности за героите, в чиято роля ще влязат.

Добави описание

Едно забележимо отсъствие от актьорския състав е Уил Поултър, който след като се включи като водещ актьор миналата година напусна проекта поради конфликт в графика. Смята се, че Арамайо, който публиката познава като младия Нед Старк от “Игра на тронове”, ще влезе в ролята на Поултър.

Според слуховете Кларк ще изиграе по-млада версия на Галадриел, ролята на Кейт Бланшет във филмите за „Властелинът на пръстените“ и „Хобитът“ на Питър Джаксън. Според Variety, Моул, познат като Бенджен Старк от “Игра на тронове” ще играе злодей на име Орен.

"Все още има няколко ключови роли, за които търсим актьори”, каза съпредседателят на телевизията на Amazon Върнън Сандерс.

Amazon обяви, че фeнтъзи сериала ще започне снимки през февруари. “Властелинът на пръстените” е един от най-популярните франчайзи на всички времена. Развиваща се в Средната земя, телевизионната адаптация ще се фокусира върху нови сюжетни линии, предхождащи книгата „Властелинът на пръстените“.

Добави описание

Шоурънърите на „Властелинът на пръстените“ Дж. Д. Пейн и Патрик МакКей в официално прессъобщение казват:

"След като предприехме обширно глобално търсене, най-накрая се радваме да разкрием първата група блестящи изпълнители, които ще вземат участие в сериала „Властелинът на пръстените“ на Amazon. Тези изключително талантливи жени и мъже са нещо повече от наши актьори: те са най-новите членове на едно непрекъснато разрастващо се творческо семейство, което сега работи неуморно, за да съживи наново Средната земя за феновете и публиката по целия свят."

Режисьор на първите два епизода на „Властелинът на пръстените“ („Lord of the Rings“) ще бъде Дж. А. Байона. Към Пейн и МакКей в разширения екип от сценаристи се включват и Дженифър Хъчисън („Breaking Bad“), Брайън Когман („Игра на тронове“), Джейсън Кейхил („Семейство Сопрано“) и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Властелинът на пръстените , Amazon Prime Video , Властелинът на пръстените: Пръстените на властта , The Lord of the Rings: The Rings of Power

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон

WARNER BROS. DISCOVERY ще стартира MAX в България на 21 май

Джедаите се изправят срещу нова заплаха в трейлъра на "The Acolyte"

"Сейлъмс Лот" по бестселъра на Стивън Кинг скоро в HBO Max

Филмът "Oppenheimer" на Кристофър Нолан - с премиера по SkyShowtime