Актуално В програмата

Ново музикално шоу “Пееш или лъжеш” тази есен

Добави коментар

За първи път в България, тази есен, NOVA ще предизвика зрителите със забавното музикално шоу “Пееш или лъжеш”.

За първи път в България, тази есен, NOVA ще предизвика зрителите със забавното музикално шоу “Пееш или лъжеш”.  В него хора с артистични умения и  харизма, които пеят фалшиво или пък имат истински талант, ще си партнират с известни музикални изпълнители

В ролята на водещи на най-новия телевизионен проект ще влязат чаровната водеща Мария Игнатова и актьорът и водещ Ненчо Балабанов.

Всички, които се чувстват добре под светлините на прожекторите, независимо дали притежават мечтания музикален талант, могат да се запишат в кастинга за “Пееш или лъжеш”.

През есента в ефира на NOVA, във всеки епизод на “Пееш или лъжеш”, участниците ще бъдат оценявани от една известна личност от музикалната сцена у нас. Част от тях ще бъдат забележителни певци с музикален талант, а останалите ще твърдят, че притежават такъв. Гост-звездата ще има специална мисия – да определи кой „пее” и кой „лъже” на сцената, а на финала я очаква дует с победителя.

  • NOVA е първата телевизия в Европа, която ще заснеме и излъчи международния формат I can see your voice, като това е поредна стъпка в стратегията на медията да въвежда разнообразно и качествено телевизионно съдържание на пазара.  Продуцентите на проекта Global Films обещават забавни моменти и позитивни преживявания в напълно различен за зрителите проект.

“Пееш или лъжеш”

Какво ни очаква в “Пееш или лъжеш”? Кои са звездите на сцената и кои са хората, които ще застанат до тях? Колко забавно може да бъде едно фалшиво музикално изпълнение? Отговорите на тези въпроси ни очакват в “Пееш или лъжеш” през есента по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пееш или лъжеш

Марги Хранова отсява таланти сред имитатори в „Пееш или лъжеш“

„Пееш или лъжеш“ с впечатляващи изпълнения и смях до сълзи на Нова Година

Мария и Ненчо: „Участваме в шоу, което никой досега не се е осмелил да направи“

Наско от Б.Т.Р. се изправя пред предизвикателствата на „Пееш или лъжеш“

Веселин Маринов търси своята дуетна половинка в "Пееш или лъжеш"