Актуално В програмата

Ново жури в четвърти сезон на X Factor

Добави коментар

Ново жури ще заеме съдийските места в четвъртия сезон на X Factor България.

16 юли е първата дата от кастингите за новия сезон на шоуто.

Екипът ще посети Велико Търново, Варна, Бургас, Пловдив и София, за да открие най-талантливите кандидати 

Ново жури ще заеме съдийските места в четвъртия сезон на X Factor България.

„Както ви обещахме, в новото издание на шоуто ще има много изненади – първата от тях е журито, но далеч няма да спрем до тук“, коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян, загатвайки за новостите, които ще се случат в четвърти сезон.

Новата съдийска четворка, чието разкриване предстои съвсем скоро, ще включва едни от най-силните и популярни представители на българския шоубизнес. Кои ще бъдат имената, които ще определят кой от най-талантливите кандидати в страната притежава X Factor, ще стане ясно до дни.

Водещи на новия сезон на шоуто ще бъдат отново очарователните Алекс и Мария, които ще провокират и забавляват феновете на шоуто. Утвърденият тандем ще въвлича участниците в изненадващи ситуации и  ще проследи пътя и най-емоционалните моменти на кандидатите към големия успех.

Заявилите участие за кастинг стават все повече, а нетърпението в градове – все по-голямо. Точно след две седмици екипът на X Factor ще посети 5 града в страната, за да открие най-добрите певци, които заслужават да станат част от новия сезон на предаването.

  • На 16 юли талантите на Велико Търново ще имат възможност да покажат най-доброто от себе си, като се представят в Гранд Хотел „Янтра“ между 9:00ч. и 19:00ч.
  • Морската столица – Варна, ще бъде следващата дестинация на екипа, който ще очаква на 18 и 19 юли варненци във Фестивален и конгресен център от 9:00ч. до 19:00ч.
  • Малко след това специалистите ще продължат към Бургас, където ще се срещнат със всички, заявили участие за кастинг, на 21 и 22 юли в хотел „Аква“.
  • Пловдив ще се изяви на 24 и 25 юли в Дом на културата „Борис Христов“, а София – 27, 28 и 29 юли,  ще бъде не само последната точка на пътуването, но и последна възможност за всеки, който вярва, че е следващата голяма музикална звезда.     

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor