Актуално Други

Новините и актуалните предавания на NOVA с нов дом от 07.07.2017

Добави коментар

С ново интерактивно студио и визуални решения NOVA продължава да предлага на зрителите актуалните събития и теми през погледа на най-опитните журналисти

Новините на NOVA, сутрешните блокове „Здравей, България” и „Събуди се”, както и „Часът на Милен Цветков” влизат в ново интегрирано студио в 7 вечерта на 7.07.2017 г., с централната емисия новини. Съвременен дизайн, модерни технологии и атрактивни визуални решения – това е новият дом на Новините на NOVA и актуалните предавания.


Дизайнът и функционалностите на новото студио са уникални за българския пазар и затвърждават водещата позиция на NOVA в новините и публицистиката. 14 мултимедийни видео екрана с обща площ около 80 кв.м., тъч възможности, 42 часа жив ефир седмично и централизирана система за управление на съдържанието ще допринесат за още по-качествената визия и позитивно усещане на зрителите при срещата им с новините и темите на деня.


От 24 юни, в периода на изграждане на новото студиото, предаванията временно ще се излъчват от различни локации. Новините на NOVA и „Здравей, България” ще отразяват най-актуалното от специално оборудвано временно студио, а „Събуди се” ще се излъчва на живо от студио на открито в центъра на София. „Часът на Милен Цветков” излиза в 3-седмичен отпуск, като в същия часови слот зрителите ще имат възможността да гледат хитова криминална поредица.


 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър