Други

Новият Стар Трек сериал за Пикард започва снимки

0/5

Новият Стар Трек сериал за Пикард започва снимки

Започват снимките на най-новият сериал във вселената на Стар Трек - все още неозаглавения сериал за капитан Пикард. Новината беше споделена от изпълнителният продуцент Майкъл Шабон във вече изтрит Instagram пост.

 

Добави описание

 

Патрик Стюарт се завръща в ролята на Жан-Люк Пикард, за първи път от както “Стар Трек: Възмездието“ излезе по кината през 2002 и сложи край на филмите за Стар Трек.

 

Предстоящият сериал ще разкаже следващата глава в история на живота на Пикард. Това няма да е рибут на „Стар Трек: Следващото поколение“, а продължение разказващо за новите приключения на капитана.

 

Стар Трек: Дискавъри

 

Подробности за сюжета се пазят в тайна, но създателят на „Стар Трек: Дискавъри“ Алекс Курцман разкри през март, че ще бъде "съвсем различно шоу от Дискавъри". Той също спомена, че сериала ще бъде “много мислещ, психологически портрет по много начини… нещата са се променили за Пикард и са го променили по някакъв начин, но все пак той все още е дълбоко и фундаментално Пикард”.

 

Вижте още Новият Стар Трек сериал за Пикард добавя нови лица към актьорския състав

 

В актьорския състав участват още Сантяго Кабрера (Големите малки лъжи), Мишел Хърд (Мъртва точка), Евън Евагора, Алисън Пил (Нюзрум), Хари Тредауей (Викторианска готика) и Иса Брионес (Убийството на Джани Версаче: Американска криминална история).

Неозаглавеният спин-оф на Стар Трек ще направи своята премиера в САЩ в края на 2019 година. Шоуто ще се излъчва по CBS All Access в Съединените щати и ще се разпространява едновременно на международно ниво от CBS Studios International.

Още за Стар Трек

06:45
26.08.2019
В близък план - Стар трек: Отвъд
06:40
31.08.2019
В близък план - Стар трек: Отвъд
06:50
05.09.2019
В близък план - Стар трек: Отвъд

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg