Актуално В програмата

Новият сезон в ефира на NOVA започва с тройна доза забавление

1 коментар

Два световни формата и най-популярният български сериал на медицинска тематика ще се борят за вниманието на зрителя през есента.

За първи път тази есен праймтайм програмата на NOVA ще предложи на зрителите в рамките на един сезон три от най-високорейтинговите продукции на телевизионния пазар в България. Сред тях са голямото музикално приключение, наречено X Factor, и най-романтичната версия на VIP Brother досега, чиито стартове са планирани съответно за 10 и 11 септември от 20.00 ч. „Чуждо тяло” е името на четвъртия сезон на „Откраднат живот“, който почитателите на качествените български филми и сериали ще имат възможността да гледат от 12 септември, също от 20.00 ч. Един от най-харесваните български актьори – Юлиан Вергов, е новото лице, което ще прекрачи прага на МБАЛ „Св. Кирил”, за да преобърне живота на главните герои в сериала.

 

Добави описание


Сериозна конкуренция, серия от предизвикателства и истинско музикално шоу очакват претендентите за слава в новия сезон на X Factor. Пътят им до сцената обаче е доста дълъг и ще премине през серия от изпитания. Предварителните кастинги, прослушванията на живо пред жури и публика, тренировъчните лагери, къщите на съдиите, концертите на живо са само част от дългия път до финалите на шоуто. Публиката със своя вот ще е тази, която ще определи кой има най-големи шансове да продължи напред, за да стане новият X Factor на България. VIP Brother 2017 пък ще бъде един наистина различен сезон, в който влюбеният Big Brother ще промени напълно всичко, което знаем за него, а зрителите ще наблюдават всеки ден многобройните лица на любовта в Къщата.

 

Добави описание

"Вярвам, че с телевизионното съдържание, което предлагаме този сезон, се доближаваме в най-голяма степен до очакванията на зрителите. Освен в ефира на NOVA, ни предстои силна есен и на голям екран - през октомври с премиерата на "Вездесъщия" на режисьора Илиян Джевелеков. Паралелно работим с екипа на Dream Team Films върху бутиковия сериал "Дяволското гърло".", коментира Вики Политова, главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп.


На 7 септември от 9.30 ч., след ползотворна лятна ваканция, се завръща предаването „На кафе“, а водещата Гала ще е с различна визия и в обновено студио. „Часът на Милен Цветков“, риалити сериалът “София - Ден и Нощ”, шоуто без аналог „Господари на ефира” и обичаните телевизионни игри „Семейни войни” и „Сделка или не”, ще допълнят разнообразната и богата на жанрове и предавания програмна схема на NOVA тази есен.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър