В програмата

Нови „Семейни войни” в ефира на NOVA от 30 януари

0/5

Нови „Семейни войни” в ефира на NOVA от 30 януари

„Семейни войни” ще зарадва зрителите с нови епизоди в ефира на NOVA от 30 януари, всеки делничен ден от 18.00 ч.  Този път обичаната телевизионна игра е приготвила още по-атрактивни участници, много изненади и нова доза забавление.


Предстои среща с едни от най-емоционалните семейства досега, ще видим и познати лица, които ще влязат в студиото на предаването в нови конфигурации според правилата на играта, заредени с още повече хъс за победа и готови за оспорвани „Семейни войни”. В новия сезон ще видим двойка възрастни хора, които се включват заради емоцията да участват в предаването. Семейство, което няма ни най-малка представа какво представлява формата,  но при задаване на въпроси познава първите три топ отговора на 23 от 25 въпроса.

 

Добави описание


Освен доста атрактивни семейства, от 30 януари зрителите ще станат свидетели и на много интересни въпроси и неочаквани на пръв поглед отговори в продължение на любимата реплика „Попитахме 100 човека…”. До момента за целите на предаването са зададени над 9000 въпроса на случайни 100 човека, а в ефир от началото на 2016 са минали над 1700 от тях. За новите епизоди екипът на предаването е подготвил солидната порция от нови 1800 любопитни въпроса, свързани с ежедневието на българина, като отговорите често са неочаквани. Статистиката показва, че на около 30% от въпросите мъжете и жените отговарят различно. В топ шест на отговорите има не повече от два повтарящи се. Оказва се, че мъжете произвеждат по-смешните и невероятни отговори на на пръв поглед стандартните въпроси, а жените от своя страна дават по-сложни и неповторими отговори.


Снимките на “Семейни войни” вече текат, а кастингите в страната продължават. До момента има записани над 550 семейства. От екипа споделят, че желаещите да участват в кастинга този път са наистина много, а в някои от градовете семейните войни започват още на място с импровизирана игра. Бъдещи участници се появявали дори без предварителна уговорка с готовност да покажат най-доброто, на което са способни, за да си спечелят място в предаването. Една голяма родствена фамилия идва на кастинг с цели 4 отбора от различни хора с роднинска връзка помежду им.
„За кастинга може да кандидатстват всички, като според правилата на играта поне трима от отбора трябва да имат роднинска връзка. На практика това може да е и вашето, и моето... и всяко едно семейство” допълва продуцентът на предаването Атанас Маринов.

Гледайте новите епизоди на обичаната телевизионна игра „Семейни войни” - всяка делнична вечер от 18.00 ч. само в ефира на NOVA.

Още за Семейни войни

18:00
22.10.2019
Семейни войни (премиера) - телевизионна игра
13:00
23.10.2019
Семейни войни - телевизионна игра
18:00
23.10.2019
Семейни войни (премиера) - телевизионна игра

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg