В програмата

Нови осем участници в „Маскираният певец“

0/5

Нови осем участници в „Маскираният певец“

Тази събота в новото хитово шоу на NOVA „Маскираният певец“ влизат останалите осем уникални участници, които ще събудят любопитството на зрителите. Те, заедно с  детективския панел, ще трябва да проследят уликите и изпълненията, за да се опитат да отгатнат кой се крие под маските.

 

Добави описание

 

Шапката, Пчелата, Коконата, Бухалът, Шотландецът, Гарванът, Пеперудата и Звездата са осемте интересни персонажи, които ще излязат в събота за първи път на сцената на завладяващото шоу. Дизайнерът на маските Кремена Халваджиян и нейният екип отново са надминали себе си при създаването на образите. Известните личности ще се борят за зрителския вот в съботната вечер с впечатляващи  изпълнения, уникални костюми и нови двубои. Очакват ни още улики, изненади и мистериозни моменти.

 

Добави описание

 

Първи шоуто напусна популярният кулинар Иван Звездев, който бе скрит под  маската на Пауна. Въпреки че Звездев получи най-нисък зрителски вот и напусна състезанието, остават още 15 невероятни персонажи, за които продължаваме да се гадаем кой се крие зад маската. 

 

Добави описание

 

Вълнуващото начало на шоуто бе изборът на зрителите в активна възраст (18-49 г.) в съботната вечер, което отреди отново лидерска позиция на NOVA сред всички телевизионни канали в България.

 

Добави описание

 

Не пропускайте и следващия епизод на най-мистериозното шоу в България „Маскираният певец“ – тази събота (21.09) от 20:00 ч. само по NOVA.

Добави описание

Добави описание

Добави описание

Още за Маскираният певец

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg