Актуално В програмата

Нови нападения, драми и признания в петия премиерен сезон на „Лонгмайър“

Добави коментар

Новите епизоди на сериала започват на 5 август и ще се излъчват всяка събота и неделя от 8:00 ч., общо по пет епизода

Нови нападения, драми и признания предстоят от 5 август в ефира на bTV Action. Шериф Уолт Лонгмайър се завръща в петия премиерен сезон на едноименния сериал, всяка събота и неделя от 8:00 ч., общо по пет епизода.

 

Добави описание

 

В новите епизоди героите ще бъдат изправени пред много избори, от които ще зависят както съдбите, така и животите им. Уолт ще търси човека, който го е ранил и отвлякъл Дона. Джейкъб ще става все по-подозрителен за незаконните дейности на Малачи, а Матиас ще разбере, че Хенри е поел задълженията на Хектор и ги използва за собствени облаги.

 

Уолт ще поеме случай, свързан с ирландската мафия, който, ако изгуби, не само може да се сбогува с работата си, но и с всичко, което притежава.

 

Добави описание

 

Базирана на мистериозните романи на Крейг Джонсън, това е продукцията с най-многобройна аудитория в САЩ, в деня на премиерата ѝ – 4,1 милиона зрители. Основен терен за снимките е щатът Уайоминг, но има и други локации – Лас Вегас, Хотел Плаза и Ню Мексико.

 

Добави описание

 

Греъм Грийн и Джулия Джоунс играят персонажи, които така и не се срещат, за разлика от сагата „Здрач”, където двамата са баща и дъщеря – Хари Клиъруотър и Леа Клиъруотър. Али Уолкър, Джон Бишъп и Питър Уелър пък са участвали в една и съща продукция – „Синовете на анархията”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лонгмайър