Актуално В програмата

Нови и любими продукции тази пролет по NOVA

Добави коментар

Пролетният сезон на NOVA обещава още по-амбициозна програма и изненади за зрителите.

Пролетният сезон на NOVA обещава още по-амбициозна програма и изненади за зрителите. Сред продукциите, които затвърждават NOVA като иноватор на медийния пазар, са новият формат „Един за друг“, предизвикващ любовта и отношенията, осми сезон на шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“, трети сезон на Hell’s Kitchen България, както и трите български сериала „Ягодова луна“, „All Inclusive” и „Откраднат живот: Системата“. С нови епизоди се завръща и „Шеф под прикритие“.

 

Нов риалити формат завладява телевизионния ефир от 22 февруари, всяка събота и неделя от 20:00 ч. Какви са различните лица на любовта? Отговорите на този и още въпроси ще станат ясни в интригуващото предизвикателство „Един за друг“. Взаимоотношенията на двойките ще бъдат поставени пред различни изпитания, като една от тях ще има възможността да спечели от 50 000 до над 100 000 лв. 

 

Добави описание


Три български сериала ще бъдат сред акцентите в пролетния сезон на NOVA. На 25 февруари започва дългоочакваната драматична поредица „Ягодова луна“, която ще се излъчва всеки вторник от 22.00 ч. Сериалът е посветен на една от най-благородните професии – тази на пожарникарите – и поставя важни общочовешки теми като чест, дълг, любов и достойнство.

 

Добави описание

 

За доброто настроение в края на работната седмица ще се грижи комедийният сериал „All Inclusive“. Свежият хумор, включващ комични перипетии и забавни морски емоции, стартира на 28 февруари от 20.00 ч. с ексклузивен двоен епизод, а след това ще се излъчва всеки петък от 21.00 ч. по NOVA.

 

Добави описание

 

От 25 февруари в 20.00 ч. девети сезон на хитовия сериал „Откраднат живот: Системата“ се завръща с нови медицински казуси и любовни истории. Към любимите герои от 25 февруари ще се присъединят и нови лица, сред които и актьорите Филип Буков и Девора Николовски.

 

Добави описание


От 24 февруари уникалното шоу за преобразявания „Като две капки вода“ ще предизвика популярни личности да влязат в неподозирани образи. Всеки понеделник от 20.00 ч. за любовта на зрителите ще се борят ФИКИ, DARA, Луна, Маги Джанаварова, GALIA, Tото, Димитър Маринов. Към звездните имена за първи път в историята на предаването се присъединяват и двама участници избрани от зрителите след онлайн гласуване – Антоан Петров и Георги Симеонов.

 

Добави описание


Най-горещото кулинарно състезание Hell’s Kitchen България ще изпита уменията на 18 професионални готвачи от 25 февруари в 21.00 ч. (всяка седмица, от вторник до четвъртък). Топ кулинарите с богат опит и силни характери ще се борят за одобрението на шеф Виктор Ангелов, но едновременно с това ще трябва да докажат, че могат да овладяват емоциите и страховете си в Кухнята на Ада.

 

Добави описание


От 26 февруари започва и трети сезон на документалното риалити „Шеф под прикритие“. Всяка сряда от 22.00 ч. мениджъри ще излязат от комфортната си зона, за да се потопят в реалността на бизнеса, който управляват. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ягодова луна , Шеф под прикритие , Откраднат живот , Като две капки вода , Един за друг , Hell’s Kitchen , All Inclusive

Брокерът Светльо и украинката Гери напуснаха “Един за друг”

Кои ще са следващите отпаднали в “Един за друг”?

Победител от кулинарно предаване отпадна от Hell’s Kitchen

Любовни искри между Симона и Димитър в Hell’s Kitchen тази вечер

Мария с първа победа в „Като две капки вода“