Архив VIP Brother

Новата седмична мисия превръща Ути, Надя и Деси в малки русалки

Добави коментар

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, Съквартирантите ще получат нова седмична мисия „Истината или се осмеляваш”. Ути, Надя и Деси ще трябва да се превърнат в малки русалки, а тяхната задача ще бъде да не напускат басейна на Къщата до второ нареждане на Big Brother.

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, Съквартирантите ще получат нова седмична мисия „Истината или се осмеляваш”. Ути, Надя и Деси ще трябва да се превърнат в малки русалки, а тяхната задача ще бъде да не напускат басейна на Къщата до второ нареждане на Big Brother. Освен това, трите русалки ще трябва да изпълнят измислена от тях хореография, с която да впечатлят Големия брат и зрителите.

 

Добави описание

 

В рамките на същата мисия Емануела, Боби, Рени и Роро ще тестват своята сетивност като отгатват думи, използвайки единствено езика си. Ще успее ли тази забавна мисия да сплoти разцепения колектив или ще се случи точно обратното, предстои да разберем.

 

Добави описание

 

На номинациите очи в очи, Христо номинира Емануела и Миглена за изгонване от Къщата. Тази вечер певицата ще признае, че е много огорчена от номинацията на Христо към нея, защото тя изключително много го харесва като човек и актьор. Признанията на Еми за пореден път ще събудят ревността в Борислав и той ще се осъмни, че изгората му има специално отношение към Ицо, защото го харесва.

 

Добави описание

 

След като Глория беше обявена за невинна по всички обвинения в делото „Диариягейт”, Миглена ще промени още повече отношението си към Съквартирантите. Дамата в червено ще предпочете да се самоизолира и дори ще се опита да избегне компанията на единствената си приятелка в Къщата – Емануела. Нещо повече, Меги ще потърси сметка на певицата за разговорите ѝ с врага, а дали водещата ще се окаже в положение сама срещу всички, или в крайна сметка ще намери начин да се пригоди към останалите в името на мира, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза