В програмата

Новата седмична мисия на Съквартирантите взривява поредна бомба в отношенията помежду им

0/5

Новата седмична мисия на Съквартирантите взривява поредна бомба в отношенията помежду им

Тази вечер във VIP Brother live, от 21:00 часа по NOVA, най-известната Къща ще се превърне в офис на новата българска телевизия Big Brother TV. Седмичната мисия ще изправи Съквартирантите пред различни предизвикателства, а те ще трябва да се превъплътят както във водещи на новини и забавни игри, така и в публика и участници в същите.

 

Добави описание

 

Мегз ще има нелеката задача да води развлекателното шоу „Съквартирантски войни“. Дизайнерката ще трябва и добре да се подготви за него, класирайки останалите звезди в няколко различни категории. Неизбежно, след играта, егото на някои от звездите ще бъде наранено, а това ще доведе до редица нови конфликти, основният от които между Джулиана и Ваня Щерева. Какво ще накара спокойната Джули да избухне срещу писателката и защо ще реши да разреже роклята, която Ваня ѝ е подарила, предстои да разберем.

 

Добави описание

 

Шеф Петров отново ще застане под светлините на прожекторите, а срещу него за пореден път ще се изправи най-големият му противник в Къщата към момента – Дани Златков. Хладнокръвното държание и действия на футболиста срещу Петров ще успеят да го изкарат извън равновесие и Шефа ще отправи откровени заплахи, заради които самият Big Brother ще се види принуден да се намеси.

 

В живото предаване на VIP Brother тази вечер, ще станем свидетели и на поредните номинации в Къщата. Те обаче няма да протекат както обикновено, защото Шеф Петров има имунитет тази седмица. Как се случи това и кои ще бъдат поредните застрашени от изгонване Съквартиранти, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.
 

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg