Актуално В програмата

Нова ТВ стартира за първи път грандиозно шоу за деца с певчески талант

Добави коментар

Кастингите за „Големите надежди” започват до броени дни

През пролетта една от вечерите в ефира на Нова ще бъде превзета не от кого да е, а от най-талантливите пеещи деца на България. Шоуто „Големите надежди” ще се реализира за първи път от Нова ТВ и ще се излъчва в праймтайм ефира на медията.

Целта на Нова е да даде възможност на българските деца да разгърнат певческите си дарби на голяма сцена, да станат част от едно грандиозно шоу и да покажат на зрителите, че именно те са „Големите надежди” на България.

Кастингите за „Големите надежди” стартират до броени дни. Те ще се проведат в големите градове в цялата страна. Желание за участие могат да заявят родителите на деца между 4 и 14 години, които пеят добре или повече от добре. До старта на кастингите, всички отговарящи на посочените изисквания, могат да се обадят на тел: 02/ 946 33 23.

Екипът на „Големите надежди” ще претърси България, за да открие и покаже на милионите зрители уникалните певчески заложби на българските деца. Голямата награда в края на шоуто ще даде възможност на семейството на победителя да развие, вече доказания му талант.

Продуцент на „Големите надежди” е Магърдич Халваджиян и Global Films, които са доказали многократно високия си професионализъм в реализирането на някои от най-успешните и обичани развлекателни предавания в България.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Големите надежди

ФСБ стискат палци на Гала от „Големите надежди”

Компютърен спец просълзи Дивна в „Големите надежди“

Ангел и Моисей в трио с рап надежда от „Големите надежди”

Журито на "Големите надежди" в истински шах и мат

Ахинора от „Големите надежди” съветва Любо как да бъде водещ