В програмата

NOVA с нов звезден сезон на „Черешката на тортата” от 23 януари

0/5

NOVA с нов звезден сезон на „Черешката на тортата” от 23 януари

Новият осми сезон на обичаното кулинарно шоу “Черешката на тортата” идва с нова серия кулинарни шедьорви на 23 януари. 4 седмици, 4 звездни групи ще покажат най-доброто, на което са способни… в кухнята. Те ще запретнат ръкави, за да забъркат любимите си специалитети и да се докажат като експерти в ново амплоа. Кои от тях ще спечелят сърцата на гостите и публиката и титлата „Най-добър домакин” – предстои да видим съвсем скоро по NOVA.


Тереза Маринова, Явор Янакиев - 100 Кила, Светлана Василева, Били Хлапето, Гери Малкоданска, Галин, Ники Кънчев, Десислава, Евелина Павлова, Христо Запрянов и още атрактивни музикални и риалити звезди ще влязат в ролята на топ кулинари в новите епизоди на „Черешката на тортата”. Те обещават да забъркат поредната порция изненади и изкушения, гарнирани с много добро настроение. А шеф Манчев ще има честта да мотивира и консултира звездните домакини с ценни професионални съвети и в края на всяка седмица лично ще връчва наградата на победителя.


Докато се подготвяте за предстоящото кулинарното приключение, можете да си припомните най-доброто от предишните сезони във Vbox7.com канала  на „Черешката на тортата”, а актуални новини ще откриете в уебсайта на  NOVA и във Facebook страницата на предаването.


Не пропускайте новия звезден сезон на „Черешката на тортата” – от 23 януари по NOVA.

Още за Черешката на тортата

20:00
26.08.2019
Черешката на тортата - предаване на NOVA, избрано
20:00
27.08.2019
Черешката на тортата - предаване на NOVA, избрано
20:00
28.08.2019
Черешката на тортата - предаване на NOVA, избрано

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg