В програмата

Нов трейлър на „Западен свят“

0/5

Нов трейлър на „Западен свят“

Световната премиера на втория сезон на хитовия оригинален сериал на HBO „Западен свят“ е на 22 април. Българските фенове ще могат да го гледат в HBO GO още сутринта на 23 април, а вечерта ще бъде и премиерата по телевизионния канал на HBO България. Създателите на научно-фантастичния уестърн сериал, базиран на едноименния филм на Майкъл Крайтън от 1973-та, обещават зрителят да бъде погълнат от развитието на мрачната одисея, която проследява зараждането на изкуствения интелект и еволюцията на греха.

Водеща роля във фабулата на продължението имат героините-роботи, изиграни от Евън Рейчъл Ууд (номинирана за „Златен глобус“ за “Thirteen”; номинирана за Emmy® и Златен глобус за „Милдред Пиърс“ на НВО),  Танди Нютън (“Мисията невъзможна 2”) и Анджела Сарафиян, която стана позната на световната публика именно със „Западен свят“. Компания им прави и Ед Харис (“Бездната“, „Аполо 13“, “Красив Ум“), в ролята на мистичния мъж в черно, имащ своя собствена мисия в пресъздаващия игрова реалност свят.

 

Антиутопията, развиваща се във футуристичен парк, наречен „Западен свят“, представя атракциона като място, в което заможни хора могат да изживеят низките си страсти и да задоволят жаждата си за приключения в детайлно пресъздадената атмосфера на Дивия запад. Паркът е населен с роботи, наречени приемници, програмирани да се държат като хора, които не подозират, че животът им не е съзнателен и всичко е сценарий.

 

Добави описание


Първият сезон преведе зрителите през перипетиите и осъзнаването на част от приемниците, след бъг в системата, че това, което смятат за реалност е игра за хората извън границите на парка. Вторият сезон ще покаже въставането на приемниците и те ще имат основна роля в отстояването на технологично генерирания си свят и превръщането му в реалност.

 

Припомнете си какво се случи в първия сезон на „Западен свят“ като изгледате всички епизоди в HBO GO.

 

Фотокредит: © 2018 HBO, Inc. All rights reserved

Още за Западен свят

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Нов трейлър на „Западен свят“ (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg