Актуално В програмата

Нов трейлър на The Witcher на Netflix

Добави коментар

Адаптацията на The Witcher (Вещерът) от Netflix, базирана на романите на Анджей Сапковски, ще бъде достъпна за гледане на 20 декември.

Адаптацията на The Witcher (Вещерът) от Netflix, базирана на романите на Анджей Сапковски, ще бъде достъпна за гледане на 20 декември.

Това е вторият трейлър на дългоочакваната поредица на Netflix. Той най-вече подчертава връзката на Гералт с други герои в шоуто, но показва и някои нови и интензивни екшън сцени. Поредицата e вдъхновена от поредицата книги на Сапковски, а не от невероятно популярната видео игра на CD Projekt Red. Въпреки това, че Гералт на Хенри Кавил се появява във вана, отдавайки почит на момент от играта The Witcher 3.

 

 

The Witcher  (Вещерът) следва Гералт от Ривия - част от западащ, свръхестествен орден воини, които тренират в магии, отрови и бойни изкуства за лов на чудовищни създания. Когато млада, обременена със съдба принцеса на име Цири (Фрея Алън бяга от опустошения и от войната дом, надявайки се да получи помощта на Гералт, той открива живота си като ловец на глави, усложнен от война между нациите на Синтра и нахлуващата Нилфгардска империя.

 

Добави описание


Серията Witcher е разработена за Netflix от Лорън Шмит Хисрих (Daredevil, The Umbrella Academy) за Netflix. В сериала участват Хенри Кавил в главната роля на Гералт от Ривия , Фрея Алън като принцеса Сири и Аня Шалотра като магьосница Йенефер от Венгерберг, както и Джодхи Мей като кралица Каланте, Бьорн Хлинър Харалдсон като крал Еист Туирсийч и Адам Леви като Мусесак. Достоверният кон на Гералт също ще присъства на видно място в поредицата.

 

Netflix пусна ранен преглед на поредицата през юли по време на Comic-Con International в Сан Диего. Това тийзър видео предложи първия добър поглед към Кавил в действие като Гералт, както и към пълния с чудовища свят на популярната поредица, която е поставена в земя, известна само като Континента.

 

Първият, осем епизоден сезон на The Witcher ще бъде достъпна за гледане  на 20 декември по Netflix.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вещерът , The Witcher , Netflix

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

“Аватар: Повелителят на четирите стихии” ще се завърне за още 2 сезона!

Нов трейлър на “Аватар: Повелителят на четирите стихии"

Трейлърът на "3 Body Problem" обещава епично научнофантастично приключение

Нетфликс: Какво гледат зрителите в България в началото на 2024 г.?