Актуално Какво ще се случи...

Нов комедиен сериал - "Мамички" от 24 август

Добави коментар

Bulgaria ON AIR пуска в ефир комедийния сериал „Мамички“ (Мамочки) – от 24 август, всеки делник в 20 часа.

Комедийният сериал „Мамички“ (Мамочки) е една много трогателна продукция за приятелството и семейството. През какви предизвикателства минават 3 най-добри приятелки, за да бъдат щастливи.

Хумористичният сериал е една много трогателна продукция за приятелството и семейството. Сериалът успява да навлезе с пълна сила в комедийния жанр, без да залита в пошлите територии на вулгарността и абсурда.

Сюжетът на „Мамички“ е изграден около историята на три най-добри приятелки - двете майки – младата Анна и опитната Юля, както и самотната Вика. Всяка една от трите минава през всевъзможни трудности по пътя към истинското щастие. Комедията показва нагледно как животът се променя драстично след 30-годишна възраст, а на мястото на вечерните партита идва смяната на памперси.

Сериалът „Мамички“ е своеобразен склад за съвети за млади майки и за тези, които тепърва ще бъдат такива.

Продукцията е дело на режисьорите Александър Богданенко, Валери Ивановски и Димитрий Дяченко.

Анна (Елена Николаева) – Изправена пред трудностите на майчинството и семейния живот, Анна е майка на 10-месечно бебе, която успява да се справи с живота благодарение на приятелските съвети на Юля и Вика.
Юля (Светлана Колпакова) – Тя е опитна майка на три деца, която е погълната до такава степен от семейния живот, че свободното време за нея е мит. Самата тя смята, че знае абсолютно всичко за майчинството и брака.

Вика (Александра Булъйчова) – 30-годишната Вика се занимава с андрология и се лута в спиралата на вечното търсене.

Рома (Сергей Лавигин) – Съпругът на Юля е заслепен от кариерата на любимата си, която е журналист в известно списание. Докато Юля изкачва нови върхове в професията и в майчинството, Рома работи като продавач-консултант в магазин за битова техника и електроника.

Ваня (Александър Ратников) – Освен съпруг на Анна, Ваня също така е и брат на Вика. Амбициозният мъж изпълнява длъжността на главен мениджър в дистрибуционния център на автомобилна компания.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мамички