Актуално Какво ще се случи...

Нов български комедиен сериал по bTV

Добави коментар

bTV започва излъчването на новия български комедиен сериал „Връзки” на 3 юни

От 3 юни 2015 bTV ще предложи на зрителите си първата градска комедия с елементи на драма, правена в България – „Връзки”. Сюжетът на сериала ще подгрее летните страсти с актуалните за съвремието ни въпроси за отношенията в модерното семейство и извън него, вечното желание на човек да търси любов и начините, по които я получава днес, смисълът и безмислието на брачната институция, секса, изневярата, компромиса, отчуждението, преоткриването и непрестанното търсене на идеалния партньор.

Връзки

„Връзки“ е градската комедия с елементи на драма, която разкрива сложно кълбо от напрегнати, понякога комични, а често и шокиращи взаимоотношения между едно наглед идеално семейство и хората от близкия социален и професионален кръг на неговите членове. Централни образи в сериала са бивш патоанатом и настоящ брачен консултант, неговата съпруга - известна архитектка, и тяхната дъщеря в бурна тийнейджърска възраст.

Връзки

Тримата ще се окажат оплетени в множество видими и невидими връзки, от които на повърхността ще изплуват неочаквани тъмни петна и интригуващи тайни.

„bTV отново залага на нови лица и жанрови тенденции като продължаваме линията за инвестиции в българските сериали. „Връзки” е сериал без алтернатива в националния телевизионен ефир”, коментира Павел Станчев, Главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

В поредицата участват едни от най-известните театрални и филмови актьори в България – Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова и Николай Ишков. Актьорският състав включва и изгряващите надежди Анжела Недялкова, Лорина Камбурова и Алек Алексиев. В поредицата ще се изявят много гост-звезди, които ще приемат предизвикателството да изиграят самите себе си.

Връзки

Продуцент на сериала е „Емо Вижън”, в екипа влизат режисьорите Виктор Божинов и Васил Стефанов, сценаристите Ваня Николова и Йордан Банков, операторите Антон Бакарски и Владимир Михайлов. През април „Връзки“ беше представен официално на ежегодния кино и тв пазар в Кан, където се събират известни продуценти от цял свят.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Връзки

„Връзки” отваря вратите на спалнята на Лили Маравиля и Михаил Билалов

Най-големите врагове сядат на една маса в новия епизод на „Връзки“

Любовта или желанието за отмъщение – кое ни прави по-силни и изобретателни?

Непозволни средства за надмощие се разиграват във „Връзки”

Михаил Билалов изненадващо се сдобива с бизнес империя в новия епизод на „Връзки“