Актуално В програмата

Номинации очи в очи и тайни мисии във VIP Brother

Добави коментар

Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по NOVA ще проследим на живо вторите номинации очи в очи в шоуто.

Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по NOVA ще проследим на живо вторите номинации очи в очи в шоуто. Шеф Петров ще изпълнява стриктно тайната си мисия да дразни Съквартирантите, а Марги Хранова и Алфредо ще дават всичко от себе си да опазят Сашка от изкушенията на хладилника.

 

Добави описание

 

В дейли епизода на VIP Brother снощи видяхме възлагането на новата седмична мисия. Звездите влязоха в образите на анимационни герои, някои от тях получиха тайни задачи, а Мегз за пореден път отказа да се съобрази с условията на Big Brother и той се принуди да я превърне във Фантома на Къщата. Тази вечер ще видим как Шрек Петров ще изпълнява тайната си мисия с изключителен ентусиазъм. Готвачът трябва да бъде номиниран от всички Съквартиранти по време на предстоящите номинации, а за целта той ще си служи с всякакви похвати. Дали заради мисията, или подтикнат от истинско дразнение, Петров ще се изправи срещу Мегз и двамата ще влязат в истинска словесна битка, но вместо да се настроят срещу Шефа, Съквартирантите като че ли по-скоро ще го подкрепят в скандала му с дизайнерката.

 

Добави описание

 

Марги Хранова и Алфредо също имат тайна задача – да подложат Сашка на диета и тя да свали 5 килограма в рамките на седмичната мисия. Задачата им обаче ще се окаже дори по-трудна от тази на Петров и двамата ще прибегнат до крайни мерки в усилията си да опазят Сашка от най-голямото ѝ изкушение – храната. Ще се увенчаят ли с успех мисиите на Съквартирантите и ще бъде ли Шеф Петров номиниран от всички, предстои да разберем.

 

Тази вечер ще проследим на живо и вторите номинации очи в очи в Къщата. Звездите ще излъчат „черните овци“ на групата, а те ще се борят за оставане в шоуто в понеделник. Кои Съквартиранти ще бъдат номинирани само две седмици преди големия финал на шоуто, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза