Актуално В програмата

Николета Лозанова ще вземе първото си интервю в предаването си

Добави коментар

В първото си интервю Николета Лозанова показва Цветелина Янева в нова светлина - като изключително набожна и вярваща жена, която често ходи на църква.

В първото си интервю Николета Лозанова показва Цветелина  Янева в нова светлина - като изключително набожна и вярваща жена, която често ходи на църква. Поп-фолк дивата определя себе си като много емоционална и признава, че често плаче.

За музиката, любовта, вярата и интригите в поп-фолка – Цветелина Янева открита и пряма пред Николета Лозанова. Каква ученичка е била Цветелина?

Какво я разплаква?  На кого от колегите си би писала „отличен”? – водещата и поп-фолк изпълнителката на сладки женски приказки в „Поверително от NL”.

Добави описание

В кариерата си Цветелина Янева е започнала да приема нещата далеч по-спокойно. Пред Николета певицата коментира, че широко дискутираната война между поп-фолка и рапа е изкуствено раздухван скандал от позабравени поп-изпълнители.

Цвети Янева коментира факта, че в своите песни често засяга теми като секса за една нощ: „Никоя тема не е табу за поп-фолка, но изпълнителите, които държат ниво, държат и как да са изказани нещата!”.

Певицата призна, че не би направила дует с рапър, но би експериментирала с поп-изпълнител. “Отличен 6” Цвети Янева би написала на певицата Галена. От всички свои колежки в поп-фолк музиката Цветелина не би работила единствено с Андреа. Ако все пак това стане, на самите снимки би било много интересно, защото двете дори не си говорят, сподели през смях Цветелина Янева. “Когато съм влюбена, съм несигурна и неопитна.

Добави описание

Имам опит с една единствена дълга връзка и не знам каква е лошата страна на това нещо”, разголва душата си Цветелина и подчертава, че в момента е щастлива и мечтае за много деца и голямо семейство.

Още от интервюто на Николета Лозанова с Цветелина Янева – само в „Поверително от NL”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от NL , Николета Лозанова

„Папараци” с водещ Николета Лозанова в ефира на bTV

Николета Лозанова пак хвана микрофона

Венета Райкова приключи с ”Горещо”. Николета Лозанова ли ще седне на стола и?

Николета Лозанова: Младите момичета да внимават с женените мъже

Писателят Денди пострадал от пор