Темата на Нова

Журналистът Николай Дойнов разкрива истинския живот на хората в Сирия днес

NOVA • От 0/5

Николай Дойнов - Темата на Нова
Николай Дойнов - Темата на Нова

Тази неделя, 27-ми октомври, от 19:30 ч. предаването на Нова ТВ за авторски и документални журналистически материали – „Темата на Нова” ще покаже разтърсващи кадри от живота на обикновените хора в Сирия днес.

Журналистът Николай Дойнов и операторът Росен Илиев пропътуваха хиляди километри и изложиха на риск собствения си живот, за да заснемат и разкажат за един от най-болезнените военни конфликти днес – гражданската война в Сирия.

Хората в Сирия живеят ден за ден, единствената им цел е оцеляването. Гражданската война е най-страшното нещо, което човек може да си представи” – споделя Николай Дойнов и допълва
В момента в Сирия за 12 часа можеш да видиш пълния цикъл на един човешки живот”.

Екипът на Нова ТВ става свидетел на последиците от трагичен инцидент, случил се броени  часове преди пристигането им в област Идлиб. Избухва кола, която отнема живота на десетки хора. Същата вечер в местната болница репортерите стават свидетели на раждането на две бебета.

Цял един град, разчита на един единствен човек – лекарят хирург в местната болница. Той затваря очите на мъртвите и пръв вижда лицата на децата” – споделя операторът Росен Илиев и така разкрива един от героите, с който зрителите на Нова ТВ ще се запознаят в неделя.

Военните конфликти от екрана на телевизора са страшни, но и далечни.  „Изпратихме екип в Сирия, защото „Новините на Нова” целят не само да отразяват обективно най-актуалните събития в световен и национален мащаб, но и да проследяват какво е влиянието, което те оказват върху живота на отделния човек.” – сподели Директорът „Новини и актуални предавания” на Нова ТВ Красимира Кръстева.

Николай Дойнов - Темата на Нова

Военният конфликт в Сирия, разказан чрез съдбите на обикновените хора и то директно от мястото на събитията, ще даде на зрителите на Нова ТВ възможността за един много близък поглед към ужасяващата реалност на гражданската война – тази неделя, от 19:30 ч. в „Темата на Нова”.

Още за Темата на NOVA

12:30
01.02.2020
Темата на NOVA
19:20
02.02.2020
Темата на NOVA

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg