Актуално В програмата

Никола срещу Тихомиров в битка за оставане в Hell’s Kitchen

Добави коментар

Удари под кръста и неочаквани обрати ще съпътстват истинската кулинарна война между двама от претендентите за победа в кухнята на Ада

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще видят истинска кулинарна битка между двама от професионалистите, които до този момент са показали сериозна амбиция да играят за победа във втория сезон Hell’s Kitchen – Никола и Тихомиров.

 

Господин „Високо самочувствие“ срещу господин „Компромис“ ще показват своите умения, знания, въображение и опит, за да впечатлят шеф Ангелов и да заслужат оставането си в кухнята на Ада. Какви ли качества ще са им нужни обаче, за да се справят с вечерната резервация ще разберем довечера в решаващия за седмицата епизод на шоуто. Със сигурност ще гледаме сериозен набор от подмолни техники, удари под кръста и неочаквани обрати, за да надделее по-добрият. Ще успеят ли отборите да се справят с тежката задача да нахранят гостите на ресторанта и едновременно с това да подкрепят в битката за оставане Никола и Тихомиров ще гледаме от 21:00 часа по NOVA.

 

Добави описание


Шеф Ангелов ще предизвика готварските умения на своите най-претенциозни готвачи Тихомиров и Никола с на пръв поглед лесна задача, но с доста уловки и трудности при изпълнението й. От по-добрия ще се изискват самообладание, техника, умения и опит, за да бъде възхитен шеф Ангелов и да заслужи възклицанието „Брилянтно изпълнение!“


За първи път наградата на победителя в кулинарния двубой ще му осигури предимство, за което всеки мечтае в битка на „живот и смърт“. Ще видим тънки сметки и хитри ходове, типични за добър стратег или пък за подмолен играч, но дали това ще е пречка за професионалните готвачи да се справят с вечерната резервация?


Ще разберем и дали ще останат доволни специалните гости на ресторанта - телевизионната легенда Слава Рачева, прочутият скулптор Ставри Калинов, сладкопойният квартет „Славей“, както и три от най-красивите топ манекенките на България. Към предизвикателствата на вечерта ще се добави и още една извънредна ситуация, която ще принуди един от отборите да изпълняват поръчките в кухнята в намален състав още в началото на вечерта.

 

Добави описание


Ще има победил, но той ще бъде само един. Кой ще бъде следващия, който ще напусне завинаги шоуто – Никола, лауреатът на Гордън Рамзи или Тихомиров, личният шеф на шейх Мансур ще разберем тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

Ресторантьорският наследник Керан беше изгонен от Hell’s Kitchen

Трима нови топ готвачи си спечелиха място в Hell’s Kitchen

Поразяващата уста Фънки жури в Hell’s Kitchen заедно с шеф Ангелов

Победител от кулинарно предаване отпадна от Hell’s Kitchen