В програмата

Невена Цонева, Джаго, Светльо от Expose, Яна Каменова във вокални двубои в „Гласът на България”

0/5

Невена Цонева, Джаго, Светльо от Expose, Яна Каменова във вокални двубои в  „Гласът на България”

Невена Цонева, Джаго, Светльо от Expose, Яна Каменова и още много успешни музиканти във вокални двубои в неделя вечер в  „Гласът на България” по bTV

Гласът на България

Със сълзи на очи Миро и Орлин се сбогуват с участниците в последния двубой

Гласът на България

На 26 октомври в 21:00 часа следва втора доза вокални двубой в най-гледаното музикално шоу "Гласът на България". Четиримата треньори вече усетиха какво е да се разделиш с някого, който вече ти се е доверил. Но тежката отговорност продължава. Всяко решение е фатално за един, но окрилява друг, защото победител може да бъде един.

„Какво шоу, а? Ей така стават обикновено тук двубоите в „Гласът на България!” и „Дайте ми пистолет, за да се гръмна” – с тези думи Орлин и Миро ще коментират първия двубой в шоуто между носителката на редица награди Сабина Донева и групарката Милена Иванова, които изпълниха хита на Майкъл Джексън – „The Way You Make Me Feel”.

Участниците в следващите двубои ще имат нелеката задача да защитят „честта” – партьорската, семейна и професионална.

Яна Каменова в двубой с Дамян Димитров

Един след друг на сцената ще се качат Светльо от Expose (дуетната му половинка Цвети отпадна от надпреварата в петък вечер) в двубой с футболиста Деян Дженков и станалата известна като партньорка на Асен Блатечки с ролята си в „Секс, наркотици и рокендрол” и сестра на Дидо от D2 – Яна Каменова в двубой с Дамян Димитров, чието изпълнение бе определено като „най-добрият дует”. Професионалната си чест и умения след тях на сцената ще защити и Невена Цонева, която ще се изправи срещу най-добрата певица сред лекоатлетките, носителката на 63 медала и петкратна републиканска шампионка – Дани Иванова.

Гласът на България

Какво ще е решението на Миро и дали биенето на главата в масата ще му помогне, зрителите ще видят в неделя вечер.

До края на вечерта феновете на шоуто ще видят и всички останали двойки в отборите на четиримата треньори. Две дами от отбора на Наско ще изпълнят народна песен, ще има среща и двубой на поколения, на етноси, на таланти, на енергии и присъствие, които ще провокират треньорите да съобщават всяко свое решение станали на крака, изразяващи дълбокото си уважение към гласовете и техните собственици.

Гласът на България

Защо Орлин пожела да си „пререже вените” и от какво затрепериха стъклата на очилата на Миро, предстои да стане ясно в последния епизод на битките.

Вокалните двубои ще завършат с един по-специален такъв в отбора на Миро, където този сезон участниците ще са не двама, а трима. Джаго, Зоя Мутишева и Ценка Филипова ще изпеят за всички в залата и пред малкия екран песента „Едерлези”. Тяхното изпълнение ще изправи на крака всички присъстващи и ще просълзи Орлин Горанов и Миро. А дали ще се стигне до нов прецедент в шоуто ще стане ясно в неделя от 20.00 часа по bTV.

Още за Гласът на България

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg