В програмата

Несъвместими продукти и готвене само с един тиган изпитват уменията на хоби готвачите в MasterChef

0/5

Несъвместими продукти и готвене само с един тиган изпитват уменията на хоби готвачите в MasterChef

Тази неделя в кухнята на MasterChef изненадите и предизвикателствата ще са повече от обичайното. Креативността и уменията на 10-те топ хоби-готвачи ще са поставени на изпитание. Те ще трябва да готвят с на пръв поглед несъвместими продукти, ще трябва да приготвят за 30 минути ястие с помощта на само един котлон и един тиган, а двама от претендентите за титлата ще се изправят пред предизвикателството да направят пуканки от овче кисело мляко в азот. 


Вечерта на 4 октомври в най-горещата кухня на България Chef Роу, Chef Михалчев и Chef Токев ще изрекат неща като – „Да вдигне ръка, който иска да спре до тук!“ , „Най-важното в такава битка е да не се предаваш, да не вдигнеш бялото знаме!“, „Ти май много обичаш да готвиш с алкохол и по-специално с ракия. Дано да се изпари, защото аз не пия“.

 

Добави описание

 

Стрес-тестът ще подложи на изпитание не само небцето, но и деликатността в коментарите на журито. Но пък извода от цялата вечер ще бъде единодушното заключение на журито, че презентациите на участниците стават все по-добри и те достигат до нови висоти.  


Повод за част от тези думи и похвали е резултатът от съдържанието в кутията на MasterChef, която този път се оказва пълна не само с продукти, но и с още 3 предизвикателства. Сложността на задачата идва от това, че продуктите, които участниците ще разкриват поетапно според това колко са смели в импровизациите, са несъвместими на пръв поглед.

 

Добави описание

 

Всеки от хоби-готвачите трябва сам да прецени до каква степен би рискувал и колко силни са неговото въображение, познание за продуктите и тяхното приготвяне, както и техниките, които ще приложи. Кои са най-смелите участници, кой ще поеме най-голям риск и разбира се – кой ще спечели надпреварата за имунитет, ще стане ясно в неделя от 20.00 часа.

 

Добави описание


Последният мастърклас, в който наградата е мастърпрестилка, ще бъде проведен от Chef Милен Златев. Неговият професионален път минава през Холандия, Катар и Англия. Харесва азиатската, испанската, италианската и френската кухня. Най-голямата му страст напоследък е молекулярната кухня. Той ще представи многокомпонентен десерт, в който на двамата участници ще им се наложи да правят безглутенова бисквита без яйца, пуканки от овче кисело мляко в азот и да газират плодове.

 

Добави описание


Стрес-тестът и тази неделя ще се окаже достоен за своето наименование. За 30 минути, ползвайки само един тиган и един котлон, хоби-готвачите трябва да направят избрано от тях ястие. Как ще се справят участниците, дали Неда Соколовска по традиция ще отиде на елиминация и кой ще бъде вторият застрашен от отпадане, ще стане ясно на 4 октомври по bTV.

 

Още за MasterChef

17:00
24.10.2020
MasterChef - кулинарно шоу, с.6 еп.21, 22
14:45
25.10.2020
MasterChef - кулинарно шоу, с.6 еп.22
20:00
25.10.2020
MasterChef - кулинарно шоу, с.6

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg