В програмата

„непознатиТЕ“ показват непознатия живот на фурията Стоянка Мутафова

0/5

„непознатиТЕ“ показват непознатия живот на фурията Стоянка Мутафова

„непознатиТЕ“ показват непознатия живот на фурията Стоянка Мутафова в навечерието на рождения й ден  - тази неделя в 12:30 часа по bTV

Две последователни недели зрителите ще гледат любопитните биографични филми на Георги Тошев за живота на голямата актриса 

Стоянка Мутафова

Какво е да си на сцената на 96 години и да обикаляш България и света с представления?

Да си преживяла няколко режима, политически и житейски катаклизми. Как минава денят на голямата Стоянка Мутафова, с кого живее и кого допуска до себе си ще покаже в два епизода в навечерието на рождения й ден документалната поредица „непознатиТЕ“ по bTV.

Стоянка Мутафова

Журналистът Георги Тошев и режисьорът Ема Константинова показват фурията Мутафова в два епизода. На 28 януари от 12:30 часа зрителите на bTV ще видят първата част от историята -  „Стоянка Мутафова: лица”, а едва два дни след рождения ден на голямата актриса, на 4 февруари, ще могат да видят и романтичното продължение – „Стоянка Мутафова: любови”.

Зрителите на bTV ще видят непоказвани кадри, стари ленти и малко известни фотографии от живота и кариерата на Мутафова. За първи път обичаната актриса ще разкаже за големите си любови, а зрителите ще бъдат допуснати в най-съкровенните й тайни.

Стоянка Мутафова

Дъщерята на Стоянка Мутафова Мария Грубешлиева ще сподели как се живее в сянката на прочутата си майка. А какво е останало скрито от погледите на обществото, но е променило душата на „Госпожа Стихийно бедствие“ , зрителите ще видят в неделя от 12:30 часа в „непознатиТЕ“ по bTV.

Още за НепознатиТЕ, Стоянка Мутафова

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg