Актуално В програмата

Неочаквано предателство тази вечер в Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Зрителите на оспорваното кулинарно състезание за професионални готвачи ще видят как един готвач ще предаде своя отбор без да му мигне окото в името на оцеляването в Кухнята на Ада.

Тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите на оспорваното кулинарно състезание за професионални готвачи ще видят как един готвач ще предаде своя отбор без да му мигне окото в името на оцеляването в Кухнята на Ада. Ожесточена и кървава ще бъде битката между хубавелката Михаела и италианското острие в синята кухня Реджеп, а финалът за един от тях ще е фатален. Именно стратегията за победа ще роди коварната измяна, но дали накрая ще има лаври и ликуване или решението ще се окаже най-голямата грешка, която участник в Кухнята на Ада е взимал досега? Каква ще е развръзката и кой ще напусне окончателно Hell’s Kitchen България тази вечер ще разберем след броени часове. 

 

Добави описание

 

Михаела и Реджеп ще се изправят един срещу друг в истинска водна схватка, в която ще им се наложи да покажат не само познания по ихтиология, но бързина, креативност и готварско ноу хау как се правят кюфтета. Един от тях ще затъне в дълбоките води на кулинарното изкуство, а другият ще спечели изключително стратегическо предимство. Кой ще грабне титлата по-добрият готвач в кулинарния дуел - Реджеп или Михаела ще стане ясно в новия епизод на шоуто тази вечер.

 

Добави описание

 

Титаничната битка между двамата ще се разгърне истински по време на изпълнението на вечерните поръчки. Сили ще премерят не само високото им самочувствие на топ готвачи, но най-вече лидерските им умения в кухнята и могат ли да ръководят колегите си по пътя към успеха. Именно неудържимото желание за надмощие ще роди неочаквано коварство и двуличие към отбора. Дали обаче тази постъпка ще ескалира в нови емоции и взивоопасно напрежение в Кухнята на Ада? Какви ще са последствията от това решение ще разберем скоро, но ще видим взривоопасно напрежение между готвачите, обтегнати отношения, нови конфликти, но и неочаквана подкрепа от участници, които ще се раздават като за последно.

 

Добави описание

 

Михаела или Реджеп ще напусне окончателно Hell’s Kitchen България тази вечер? Един със сигурност ще си отиде и така претендентите за голямата награда от 100 хиляди лева ще останат най-добрите седем. Гледайте решаващият за седмицата епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа в по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

Ресторантьорският наследник Керан беше изгонен от Hell’s Kitchen

Трима нови топ готвачи си спечелиха място в Hell’s Kitchen

Поразяващата уста Фънки жури в Hell’s Kitchen заедно с шеф Ангелов

Победител от кулинарно предаване отпадна от Hell’s Kitchen