Актуално В програмата

Неочаквана елиминация в Hell’s Kitchen България

Добави коментар

В Hell’s Kitchen България професионалистите ще бъдат поставени пред изпитание за концентрация и сръчност.

Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България професионалистите ще бъдат поставени пред изпитание за концентрация и сръчност. Вечерната резервация ще се окаже изключително инфарктна за единия отбор, а в края на вечерта един участник изненадващо ще бъде уволнен от шеф Виктор Ангелов.

 

Добави описание


Поредното предизвикателство на шеф Ангелов за професионалните готвачи ще има за цел да тества тяхната концентрация и вниманието им към фините детайли и нюанси. Двата отбора ще трябва да направят колкото могат повече порции перфектни лозови сарми, докато различни фактори се опитват да ги разконцентрират от работата им. Победителите ще получат боулинг турнир, а на победените ще се наложи да полират всички чаши в ресторанта до съвършен блясък.

 

Добави описание


Четвъртата вечерна резервация ще се окаже истинско изпитание за един от отборите. Липсата на комуникация между участниците в него ще доведе до поредица от сериозни грешки, а това така ще вбеси шеф Ангелов, че той ще се принуди да вземе извънредни мерки, до каквито не е прибягвал до момента.

 

Добави описание


Кой е отборът, който ще накара Виктор Ангелов да предприеме безпрецедентни действия, кой ще бъде първият номиниран за изгонване професионалист и кой ще си тръгне напълно неочаквано, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Конфликт от ревност разтърси Hell's Kitchen

Извънредно положение в Hell’s Kitchen тази вечер

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

Ресторантьорският наследник Керан беше изгонен от Hell’s Kitchen