Актуално В програмата

Неочаквана бременност и нов директор на МБАЛ „Св. Кирил“ изненадват героите на „Откраднат живот: Критична точка

Добави коментар

Тони напуска болницата, а Ина се разделя с Борис в новите епизоди тази седмица от 20:00 ч. по NOVA

Тази седмицата МБАЛ „Св. Кирил“ ще бъде преобърната от нови решения, а представите на лекарите за собствения им живот ще се превърнат на пух и прах. За някои това ще бъдат най-щастливите мигове в живота им, а за други – преломен момент, който ще разбие надеждите им. Болницата ще се окаже с нов директор след изненадващо решение на Фотев. Ситуацията ще ескалира и ще доведе дори до лични конфликти между доцент Захариев и Галя. Новина за неочаквана бременност ще разстърси една от дамите, поставяйки на дневен ред връзката ѝ и бъдещото ѝ решение.

 

Добави описание

 

Междувременно д-р Огнянова и д-р Марио Ковачев ще попаднат в куриозна ситуация, в която ще разкрият отношенията на д-р Тасев и Ина, сваляйки картите за своята история. Разкритието на връзката обаче ще се окаже преломен момент за Марио, който дори ще вземе решение да отпътува надалеч. Ина на свой ред ще пожелае да подреди живота си и да се раздели с Борис.

 

Добави описание


Разговор на Калин с духовен гуру, който е брат на пациент, ще го въвлече във видения, както за съдбата на пациент, така и за собственото му бъдеще. Въпреки скептицизма на д-р Генадиев, братът на пациента ще остави философски размисли за невидимата страна на света. Какво ще види гуруто в бъдещето на Калин? Как ще бъде приета новината за дете и коя е бъдещата майка? – зрителите ще разберат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA  

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​