Актуално В програмата

Ненчо вае фигурата на Мегън Трейнър в „Като две капки вода“ с помощта на яйца и козунаци

Добави коментар

„Наложиха ми диета с много козунаци и яйца по Великден за образа на Мегън Трейнър“, шеговито описа подготовката за новия образ Ненчо Балабанов.

Род Стюарт заема четвъртото съдийско място в шоуто – понеделник, 13 април  точно в 20:00ч. по НОВА

„Наложиха ми диета с много козунаци и яйца по Великден за образа на Мегън Трейнър. Уговорката ми с Жоро Низамов беше не само да наблягам на хапването по празниците за извайването на пищни форми, но и да не прекалявам с движението, за да не се окажа в изходна позиция в деня на лайва“, шеговито описва Ненчо Балабанов подготовката за превъплъщението в американската нашумяла изпълнителка, което зрителите ще видят тази вечер в „Като две капки вода“.

Позитивният актьор не пропуска да спомене колко симпатизира на този образ и най-вече на текста на All About That Bass.

„В песента се пее за това, че момичетата трябва да се харесват такива каквито са. Това е абсолютно вярно и важи за всички хора“, коментира Ненчо, който допълва и вълшебната формула за добро настроение - „Всеки трябва да се чувства добре в кожата си и да умее да се забавлява!“

Род Стюард ще бъде гостуващата звезда и четвърти член на журито тази вечер точно в 20:00ч. Популярно лице от телевизионния ефир ще се превърне в рок звездата, за да изпее култовото парче Baby Jane, а малко по късно да заеме и полагащото се съдийско място.

Как ще се справят участниците със своите нови преобразявания и кой ще бъде новият член на журито? Кои образи ще се окажат недостижими и кои ще бъдат като детска игра за звездите на „Като две капки вода“? – ще разберете в понеделник, 13 април, точно в 20:00ч. по НОВА. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ненчо Балабанов , Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“

Любо Киров се присъединява към журито на „Като две капки вода“

Звездно жури в „Като две капки вода за всяко дете“