В програмата

Ненчо Балабанов и Филип Аврамов в „Като две капки вода“

0/5

Ненчо Балабанов и Филип Аврамов са новите попълнения в новия сезон на шоуто от 3 март, 20:00ч. по НОВА
Ненчо Балабанов и Филип Аврамов са новите попълнения в новия сезон на шоуто от 3 март, 20:00ч. по НОВА

Ненчо Балабанов и Филип Аврамов са новите попълнения на „Като две капки вода“.

Новината беше обявена в "Събуди се" , където двамата актьори гостуваха заедно с Джуджи, броени дни преди старта на шоуто на 3 март от 20:00ч. по НОВА.

Двамата за пореден път се проявиха като майстори на импровизацията с бърза размяна на ролите – Филип Аврамов се превърна в характерния за Ненчо образ на Премиера,  а Ненчо бързо придоби зареяния поглед на Фицата.

„Няма да бъде състезание!“ – категорични са любимците от театралната сцена. „Представям си осем души, които са събрани, за да се изявят, докато се забавляват!“, издава формулата Ненчо Балабанов.

„Надявам се при нас да се получи поне толкова добре колкото беше миналия сезон!“ си пожела пък актьорът познат от „ТИЛТ“, „Кецове“ и други кино продукции, който призна, че е голям фен на шоуто. След като АЗИС махна брадата си, Филип също обяви от какво ще се лиши в името на шоуто, а именно от дългата си коса.   

Обявяването на новите участници беше съпътствано от видео, в което Бойко Борисов съобщава своето влизане в шоуто. Забавният скеч е дело на Ненчо Балабанов, който избира емблематичния образ в рубриката на „Господари на ефира“ –  FACEБойко , за да съобщи на феновете в социалните мрежи, че става част от третия сезон на „Като две капки вода“.

Гледайте старта на „Като две капки вода“ на 3 март от 20:00ч. по НОВА

Още за Като две капки вода, Ненчо Балабанов, Филип Аврамов

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg