Актуално Други

Нецензуриран трейлър на The Boys на Amazon

Добави коментар

Първият трейлър за The Boys на Amazon показва насилието и сексуалността на предстоящия сериал. Тези герои скоро няма да спасят света.

Първият трейлър за The Boys на Amazon показва насилието и сексуалността на предстоящия сериал. Тези герои скоро няма да спасят света.

Основан на комиксите на Гарт Енис и Дарик Робъртсън със същото име, The Boys се развива в свят, в който съществуват супергерои - но заради статута си на известни личности, повечето от супергероите в света, особено елитната група, известна като „ Седемте” са корумпирани и безразсъдни. Заради това тайна работна група на ЦРУ, известна като „Момчетата“, отговаря за контрола над поведението на супергероите, нещо, което те трябва да правят без никакви супер сили.

 

Добави описание

 


Момчетата” са Хюи (Джак Куейд Били Бучър (Карл Урбан Майчиното мляко (Лаз Алонсо Френчи (Томер Капон) и Жената (Карън Фукухара). Саймън Пег ще гостува като баща на Хюи.

 

Добави описание


Седемте” са водени от Homelander (Антони Стар към който се присъединяват Starlight (Ерин Мориарти кралица Мейв (Доминик МакЕлигот A-Train (Джеси Т. Ашър The Deep (Чейс Кроуфърд) и Black Noir (Нейтън Митчъл).


Сериала на Amazon ще бъде нейната първа на екрана адаптация, и е продуцирана от екипа зад Sausage Party (Сет Роугън и Еван Голдбърг) и създател на Свръхестествено (Ерик Крипке).

Сериалът от осем епизода е съвместно продуцирана от Amazon Studios и Sony Pictures Television Studios с Point Grey Pictures, Kripke Enterprises и Original Film.

The Boys се предвижда да направят своята премира на 26 юли само по Amazon Prime Video в повече от 200 страни и територии, включително и България. Стрийминг услугата се предлага на промоционална начална цена от 2.99 евро на месец за първите 6 месеца, но няма български субтитри.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: The Boys , Amazon Prime Video

Ан Хатауей се влюбва в поп звезда в трейлъра на “Представата за теб”

Светът е на ръба в новия трейлъра на четвъртия сезон на The Boys

Fallout: Вижте първия тийзър на постапокалиптичния сериал

Ще има сериал по играта God of War

Нов трейлър на The Lord of the Rings: The Rings of Power