Какво ще се случи...

Не пропускайте премиерата на „Пази се от живите мъртви“ в България

0/5

Не пропускайте премиерата на „Пази се от живите мъртви“ в България

Дебютът на първия 90-минутен епизод в България  ще бъде на 24ти август в 4.00 и 23.00

В България премиерният епизод на „Пази се от живите мъртви“ ще се излъчи в понеделник, 24-ти август в 4.00 ч. и ще бъде повторен в праймтайма в 23.00 ч.

АМС ще излъчи „Пази се от живите мъртви“ в България със субтитри.

Световната премиера на най-очаквания нов летен сериал „Пази се от живите мъртви“/ “Fear the Walking Dead” ще се състои по AMC в САЩ в неделя, 23ти август в 21:00 ч. (Pacific Time). Дебютът на разширения 90-минутен епизод по каналите на AMC Global по света ще се излъчи едновременно с премиерата му по AMC в САЩ.

Всеки следващ епизод ще се излъчва в България едновременно с излъчването му в САЩ и ще има повторение в праймтайма в 23.00 ч. – това важи за всички шест епизода от първия сезон на сериала. Финалът на сезона в териториите от Централна и Източна Европа ще бъде на 5ти октомври 2015 г.     

Спинофът на сериала „Живите мъртви“/ “The Walking Dead” (филм номер 1 по американската телевизия, предназначен за зрители на възраст 18-49 години)

Вижте също>>>

„Пази се от живите мъртви“/“Fear the Walking Dead” ни отвежда назад във времето към началото на зомби апокалипсиса – време, в което светът търпи бързи промени, предизвикани от неизвестни причини, преди някой да е разбрал какво точно се случва… Време, когато добре познатият живот се променя тотално по начин, който никой никога не е могъл да си представи…

Изпълнителни продуценти на „Пази се от живите мъртви“/“Fear the Walking Dead” са Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро, Дейвид Алпърт и шоурънърът Дейвид Ериксон.

Филмът е продукция на AMC Studios.

Вижте още>>>

В сериала, заснет в Лос Анжелис, участват Ким Дикенс в ролята на Медисън, Клиф Къртис в ролята на Травис, Франк Дилейни в ролята на  Ник, Алиша Дебнъм-Кери в ролята на Алиша, Елизабет Родригес в ролята на Лиза, Рубен Блейдс в ролята на Дениъл, Мерседес Мейсън в ролята на Офелия и Лоренцо Джеймс Хенри в ролята на Крис. 

Като резултат от ексклузивен договор между Булсатком и AMC Networks International Central Europe канал TV+ ще излъчи първия епизод на най-очаквания нов сериал на AMC „Пази се от живите мъртви“/ “Fear the Walking Dead” – на 24 август в 23.00 ч. - успоредно с излъчването му по AMC.

Още за Пази се от живите мъртви

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg