Актуално В програмата

Народни борби и нежелание за подчиняване на правилата във втори епизод на „Карбовски: Втори план”

Добави коментар

От 17:00 часа в съботния 1 октомври „вторият план” на Мартин Карбовски ще срещне зрителите с двама млади българи и техните революции.

От 17:00 часа в съботния 1 октомври „вторият план” на Мартин Карбовски ще срещне зрителите с двама млади българи и техните революции. И двамата са във възраст, годни за война, всеки от тях обаче има своя собствена борба – единият на границата, другият в месарницата.

„В събота ще ви срещна с трибуните на народните борби в народните недра. Двама мъже в две истории, които имат кауза. Единият е смятан за лош човек, бандит и самоуправец, но реално не иска кръв и се бори със своята държава, за да докаже правотата си. Другият се залива с тонове кръв по улиците на София, като предупреждение, че някой ден и ние можем да бъдем набучени на шиш… както храната ни”, разказва Карбовски за съботния си „Втори план”.

 

Народни борби и нежелание за подчиняване на правилата  във втори епизод на „Карбовски: Втори план”

 

Водещият определя втория епизод на предаването - „Народни борби”, като проект за недоволството и нежеланието да се подчиним на правилата. За виртуалните призиви за бунт и тяхното нулево проявление в реалния живот на хората.

Тази събота „Карбовски: Втори план” продължава неочаквано, каквато е и заявката на телевизионния проект. Всеки следващ епизод ще показва различни борби, различни истории, персонажи и гледни точки.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Карбовски: Втори план

Лили Иванова разкрива нова продукция и ново амплоа в предстоящото издание на „Карбовси: Втори план”

Лили Иванова - ексклузивно пред Карбовски по bTV

Откровено в „Карбовски: Втори план“: Историята на кандидат-кметицата от Диана Габровска

„Карбовски: Втори план“ с нов сезон

Три проекта за децата на България в „Карбовски: Втори план“ през юни