Архив Dancing Stars

Нана е поредната отпаднала звезда от Dancing Stars 2014

Добави коментар

Само 6 двойки остават на финалната права

Dancing Stars 2014 навлезе в своя финален етап. Съдиите стават все по-взискателни, дори и най-малките грешки се оказват фатални, а конкуренцията е  безмилостна.

Нана Гладуиш и нейният партньор Миро се оказаха поредната двойка, която не успя да се пребори с безкомпромисните изисквания и отпадна точно преди финалната права на танцувалното шоу.

Ани Салич

"Днес ще танцуваме като за последно", каза Нана минути преди да излезе на дансинга. Тогава тя все още не знаеше колко верни ще се окажат думите й. В публиката, за да окаже своята подкрепа към колежката си, бе и телевизионната водеща Ани Салич. Лицето на новините на Нова се обърна с призиви за подкрепа лично към Илиана Раева, но дори и това се оказа недостатъчно.

"Независимо какво ни се случва в живота, трябва да го живеем, да му се радваме и да го изтанцуваме", каза винаги силната и позитивна Нана.

"Ако не беше Миро, нямаше да мога да изтанцувам нито един танц", допълни още емоционалната водеща.

Елена и Деан

Нели и Наско

Елена и Деан обраха овациите с чисто новата си афро хореография, докато Нели и Наско заложиха на пламенно аржентинско танго.

дъбстеп сензацията Маркиз Скот

дъбстеп сензацията Маркиз Скот

Сцената на Dancing Stars 2014 бе избрана и за две дългоочаквани премиери – дъбстеп сензацията Маркиз Скот, танцувал рамо до рамо със звези от ранга на Дженифър Лопес, направи световна премиера на най-новото си танцувално шоу, а зрителите останаха безмълвни след шеметното му изпълнение.

Хип-хоп идолът Криско представи най-новото си парче в дует с Мария Илиева

Хип-хоп идолът Криско представи най-новото си парче в дует с Мария Илиева. Дивата на родната поп музика и Криско изпълниха за пръв път „Видимо доволни“ и оставиха публиката много повече от „доволна“.

След дългия и труден път до финалния етап, звездите на Dancing Stars 2014 са повече от амбицирани да доведат докрай започнатото.

Бляскавата титла „Крал и Кралица на бала“ е само на една ръка разстояние за 6-те остали двойки и те впрягат всичките си останали сили.

Следващата седмица пред тях ще се изправи и амбициозното предизвикателството на Алфредо Торес. Как ще се справят с него двойките на Dancing Stars 2014? Ще станем ли свидетели на драмтични обрати в класацията? Ще се окаже ли вярна поговорката, че понякога последните стават първи?

Предстои да разберем след броени дни, на 13 май, вторник, от 20.00ч., само по Нова

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars , Денсинг старс

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV