Актуално В програмата

Най-младият участник във „Фермата: Съединение“ Калоян Златилов отпадна от шоуто

Добави коментар

Емигрантът във Франция Симеон Томов отстрани най-добрия си приятел във втория мъжки дуел на арената

 „Детето на фермата“ в четвърти сезон на шоуто по bTV – Калоян Златилов отпадна от състезанието за 100 000 лв. след драматичен дуел на арената в неделя вечер срещу най-добрия си приятел – Симеон Томов. 21-годишният Калоян, имаше шанс за победа в последната игра, след като показа умения в мятането на дини в кош, но времето му се оказа по-бавно от това на приятеля му и така дуелът завърши без да бъде изиграна последната битка. От своя страна 28-годишният Симеон показа хъс и самочувствие по време на всички четири битки и с резултат от 10 на 0 постигна целта, която предварително си беше поставил – да не даде възможност на опонента си Калоян да спечели дори и една точка.

 

Добави описание

 

Въпреки загубата, българинът от Юта, САЩ, беше доволен от представянето си на арената и благодари на екипа на „Фермата“, че са му дали шанс да изпита физиката и психиката си в състезанието. Той получи и обичта на участниците, като почти всички избраха да го подкрепят по време на дуела.

 

Калоян Златилов, който от 6-годишен живее със семейството си в САЩ, се превърна в любимец на фермерите, след като се доказа като един от най-дисциплинираните, работливи и добронамерени играчи. Във „Фермата“ младото момче успя да изпълни мечтата си да опознае обичаите и традициите на родината си и показа, че обича и почита корените си. Според другите участници престоят на Калата във „Фермата“ му е помогнал да възмъжее така, както са израствали момчетата по време на военната си служба в България.   

 

Добави описание


По време на втората мъжка битка за сезона бе въведено и ново правило в игрите – ако разликата във времето между двамата участници е по-малко от 40 стотни от секундата, състезателите играят дузпи. Причина за това решение бе прецедентът по време на миналия дуел между Радилена и Росица, когато разликата във времето между тях беше точно 1 стотна.

 

С какви прощални думи най-младият участник ще напусне фермата и как ще бъде посрещнат Симеон отново във „Фермата“ зрителите на bTV ще разберат в епизода в понеделник от 21.00 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9