Актуално В програмата

Най-критичното жури ще оценява дуела между Гичка и Божидар

Добави коментар

Стоянка Мутафова, Муки, Христо Мутафчиев и цялата му семейство са специални гости в Hell’s Kitchen България тази вечер

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, Гичка и Божидар ще се изправят един срещу друг в оспорван кулинарен дуел, а трудът им ще бъде оценен от най-критичното жури. Решаващата вечерна резервация ще постави двамата номинирани на чело на отборите си, а напрежението в професионалната кухня ще бъде подсилено и от специалните гости на ресторанта – Стоянка Мутафова, Муки, Христо Мутафчиев и цялото му семейство.

 

Добави описание


Номинираните Гичка и Божидар ще премерят знания и умения в кухнята в забавен, но в същото време много отговорен кулинарен дуел. Двамата ще трябва да минат по трасе с препятствия, управлявайки детски колела, а за всяко успешно преминаване ще получават специален продукт, предоставен от верига магазини „Фантастико“.

 

Добави описание

 

След това Гичка и Божо ще имат изключително отговорната задача да приготвят 15 порции за най-взискателното жури – децата. Сладурите от детски хор „Пим Пам“ ще станат част от надпреварата и ще оценят безпристрастно по-вкусното от двете ястия.

 

Добави описание


Решаващата за тази седмица вечерна резервация ще посрещне в ресторанта на Hell’s Kitchen България много специални гости. Стоянка Мутафова и дъщеря и Муки ще отправят поръчките си към червения отбор, а Христо Мутафчиев, съпругата му и трите им деца ще разчитат на сините за своята вечеря. Капитаните Божидар и Гичка ще държат здраво юздите на отборите си, но дали ще покажат нужните лидерски качества и ще се справят ли двата отбора с така важната вечеря предстои да разберем.

 

Добави описание


В края на епизода, по-слабо представилият се отбор ще излъчи още двама номинирани, а решението на шеф Ангелов и раздялата с поредния отпаднал професионалист ще бъдат изключително емоционални. Кой ще си тръгне от Hell’s Kitchen България ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Провокативната сладкарка Стефани напусна Hell's Kitchen

Шеф Ангелов изгони още една от звездите в Hell’s Kitchen 6

Конфликт от ревност разтърси Hell's Kitchen

Извънредно положение в Hell’s Kitchen тази вечер

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen