В програмата

„Най-хубавите години от нашия живот”: 80-те срещу 90-те години на миналия век

0/5

Най-хубавите години от нашия живот
Най-хубавите години от нашия живот

Компютрите от първо поколение се изправят в неравна битка срещу възможностите на интернет в четвъртия епизод на шоуто „Най-хубавите години от нашия живот” по БНТ1. За първи път от старта на реалити формата, сблъсъкът ще бъде между две съседни десетилетия – 80-те и 90-те години на миналия век.

Най-хубавите години от нашия живот

Тази сряда водещият Владо Пенев ще търси отговор на въпроса, как е възможно 80-те и 90-те години на миналия век да бъдат толкова близо едно до друго, а толкова различни всъщност?

В началото на осемдесетте персоналните компютри все още минаваха за страхотно изобретение и бяха недостижим лукс за мнозина. А до края на деветдесетте интернет неусетно ни направи част от световното глобално село.

Издирването на „най-докосваната жена” в България през 80-те години на миналия век е един от гвоздеите на предаването тази сряда. Коя е тя и защо всички толкова са я обичали – ще научите от поредния епизод на „Най-хубавите години от нашия живот”.

С интересен тоалет изненадва Александър Сано. Пред неодобрителния поглед на Владо Пенев комикът ще дефилира на сцената на шоуто като истински гларус – с моряшка фланелка, бански и джапанки.

Най-хубавите години от нашия живот

В четвъртия епизод на формата зрителите ще се насладят на изпълненията на Вики от „Мастило”, Благовест Аргиров, Стоян Михалев, Нели Рангелова и Панайот Панайотов.  Към времето на групите и младежката субкултура ще ни върнат „Остава”, „Атлас”, и „Импулс”. „Милион и едно желания” и „Като лъвовете” се възраждат в усмивките на любимите водещи на поколения български хлапета Лили Вучкова (кака Лили) и Влади Априлов.

Гледайте „Най-хубавите години от нашия живот” всяка сряда от 21:00 часа само по БНТ1!

Още за Най-хубавите години от нашия живот

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg