Актуално Какво ще се случи...

Най-големите врагове сядат на една маса в новия епизод на „Връзки“

1 коментар

Най-големите врагове сядат на една маса в новия епизод на „Връзки“ по FOX life

Ударите под кръста продължават  понеделник, 30 май от 22:00 ч. в девети епизод от втори сезон на българския комедийно-драматичен сериал „Връзки“ по FOX life. Хаосът, в който се забъркват Лилия Маравиля, Михаил Билалов, Валери Йорданов, Анета Сотирова и останалите звезди в поредицата, вече има своето обяснение, макар и нелогично.

„Връзки

Как Тони (Михаил Билалов), който се оказва в ареста, успява да надхитри своята амнезия, както и съпругата си Мика (Лилия Маравиля) и дали опитите на Александър Панов (Валери Йорданов) да съсипе бизнеса му с траурната агенция ще бъдат успешни, феновете на сериала ще научат в новия епизод следващия понеделник. 

Николай Урумов, в ролята си на директор на ареста ще бъде използван от Фелина (Анета Сотирова) по особено сполучлив начин за постигане на собствените ѝ цели. Дали архитектката Ирина (Ирини Жамбонас) и Номер 1 (Николай Ишков) ще намерят пътя един към друг и дали майката на Никола ще успее да повлияе на отношенията му с Лия (Лорина Камбурова) – всичко това ще разкрие девети епизод на сериала.

„Връзки

Дали понякога в желанието си да извадим око на врага си всъщност не му изписваме вежди и какво може да накара най-големите врагове да седнат заедно на една маса, феновете на „Връзки“ ще разберат на 30 май (понеделник) от 22:00 ч. само по FOX life. Повторенията на сериала са през уикенда – в събота от 22:00 ч. и в неделя преди обяд от 11:30 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Връзки

„Връзки” отваря вратите на спалнята на Лили Маравиля и Михаил Билалов

Любовта или желанието за отмъщение – кое ни прави по-силни и изобретателни?

Непозволни средства за надмощие се разиграват във „Връзки”

Михаил Билалов изненадващо се сдобива с бизнес империя в новия епизод на „Връзки“

„Връзки“-те се разплитат от 4-ти април по FOX Life