Какво ще се случи...

Надежда за обич (Benim hala umudum var) - историята на Пепеляшка по Диема Фемили

0/5

Надежда за обич (Benim hala umudum var)
Надежда за обич (Benim hala umudum var)

Хитовата поредица Надежда за обич (Benim hala umudum var) с участието на едни от най-красивите и млади турски актьори  стартира с двучасов епизод на 7 април, 21.30 ч. по Диема Фемили.

Те са млади, красиви, многообещаващи и за първи път застават заедно на снимачната площадка за най-новата хитова премиера в ефира на Диема Фемили – „Надежда за обич”. 

Една съвременна история за Пепеляшка, пресъздадена по толкова вълнуващ и впечатляващ начин, че сериалът заслужено се превръща в истински хит и най-гледаното заглавие в Турция през изминалото лято.

Всичко за турския сериал Надежда за обич (Benim hala umudum var)>>>

Надежда за обич” ще дебютира в родния ефир на 7 април със специален двучасов епизод – от 21.30 и 23.30 ч., след което зрителите на Диема Фемили ще могат да следят поредицата всеки делничен ден от 21.30 ч.

Добави описание

Освен вълнуваща история и трима впечатляващи актьори, сериалът ще донесе със себе си и известни промени в програмата на медията – от 7 април другият хитов сериал „Мелодия на сърцето” ще се излъчва всеки делничен ден от 19.30 ч., а „Щастливи заедно” ще започва от 23.30 ч.

 

<<<ВИЖТЕ СНИМКИ от турския сериал:

Надежда за обич / Benim hala umudum var (2013)>>>

Надежда за обич / Benim hala umudum var (2013)

Още за Надежда за обич

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg