В програмата

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

0/5

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

На крачка от големия финал днес двама от Съквартирантите ще напуснат Къщата. В Сряда те посочиха кой според личния им поглед е най-достоен да стане победител в Big Brother: Most Wanted 2018. Албена, Никита и Цецо се оказаха с най-малко гласове и днес двама от тях ще си тръгнат от шоуто по волята на зрителите. Кой ще се нареди в списъка на финалистите ще разберем довечера в 21:00 часа в ефира на NOVA.

 

Добави описание

 

Скандалите, обаче, продължават да изпълват Къщата. След мисия "Жива връзка" Съквартирантите се подадоха на емоцията и този път, изненадващо спокойният и уравновесен Уош повиши тон и думите му бяха остри като нож. Какво провокира рапъра да избухне ще видим тази вечер.

 

Добави описание

 

Последната мисия за сезона успя да разтърси емоционално всеки един от Съквартирантите. Те описаха живота си в Къщата през изминалия месец- как са се променили, какво са научили и какво са запомнили от това приключение. Днес ще чуем техните най-искрени и откровени думи точно в 21:00 часа в предпоследния епизод на Big Brother: Most Wanted 2018.

Още за Big Brother

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg