Актуално На кафе

„На кафе” се завръща с летящ старт

1 коментар

„На кафе” се завръща с летящ старт в ефира на NOVA на 7 септември

На 7 септември, точно в 9.30 ч. едно от най-гледаните и обичани предавания ще завладее ефира на NOVA по много атрактивен и запомнящ се начин.

На живо, от борда на хeликоптер, водещата на „На кафе“ Гала ще открие първото за сезона предаване и ще издигне зрителите високо над динамиката на ежедневието, за да се потопят заедно в един различен, любопитен и хармоничен свят.

Нови рубрики и лица, вълнуващи срещи с едни от най-известните български и чуждестранни светски личности, социална ангажираност и полезни здравни съвети – това е само малка част от разнообразието, което екипът на „На кафе” ще предложи на зрителите през новия телевизионен сезон.„На кафе” се завръща с летящ старт

Тази есен, за първи път в историята на предаването, Гала ще започне търсенето на свой екранен партньор.

В последно време, екипът ни бе предимно женски и вече е време да чуваме повече и мъжката гледна точка”– споделя продуцентът на предаването Ралица Манчева, и добавя: „Едно от най-важните изисквания за мъжкото попълнение в екипа ни ще бъде това Той да може да готви.” Подробности около предстоящия кастинг, зрителите ще могат да узнаят съвсем скоро.

  • Социалната ангажираност и подкрепа ще бъдат водещи за „На кафе” през този сезон. Екипът на шоуто ще се посвети на няколко кампании, сред които: Седмица, посветена на модерните и нестандартни методи на обучение, която ще подкрепи социално отговорната кампания на Новините на NOVA „Мисия образование”. Втората социална инициатива ще бъде посветена на превенцията срещу дефицит на витамин B12. Съвместно с д-р Папазова и с любезната подкрепа, която се очаква от Министерството на здравеопазването, екипът на предаването ще стартира информационна кампания сред лекарите, а след това и сред широката общественост. 
  • Продължава и проектът за ранното детско развитие – платформата „За първите седем години“, която „На кафе” стартира през пролетта съвместно с Националната педиатрична асоциация, БЧК, УНИЦЕФ, Агенция за закрила на детето и с подкрепата на Столична община и Здравната комисия в Парламента.
  • Зейнеб, и този сезон, остава агентът на „На кафе” в къщата на VIP Brother. Заедно с Антон Стефанов, Маги Желязкова и други известни личности, те ще коментират всичко най-интересно, което ще се случва в Къщата  на VIP Brother.
  • Светската рубрика в „На кафе” ще бъде съвсем нова, водена от българската Ким Кардашиян, която е бившият кореспондент на „На кафе“ от Ню Йорк Деси Павлова. Финалът на нейното успешно преобразяване  зрителите ще проследят в рубриката на Зейнеб „Мисия красота”.
  • Екипът ще продължи да представя живота на успелите българи у нас и в чужбина, сред които е и дългогодишното лице на предаването Диди Тодорова, която от пролетта живее в САЩ.
  • По традиция, на живо, репортерите на предаването ще ни отвеждат в различни крайща на България, за да могат зрителите на предаването да бъдат преки свидетели на най-интересните събития и най-атрактивните народни празници и обичаи.
  • Освен традиционната чаша кафе с български и чуждестранни звезди, предаването ще продължи да предлага и вълнуващи срещи с не много популярни, но значими с дейността си личности. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”