В програмата

Морган Фрийман със специално интервю за Диана Любенова

0/5

Морган Фрийман със специално интервю за Диана Любенова„Тази събота”, 29 ноември, в 8 часа Мариана Векилска и Ладислав Цветков ще направят анализ на събитията и темите от изминалия месец, погледнати през обектива на фоторепортера на bTV. За сакралната архитектура на тялото и оздравителната система, създадена само за жени ще разкаже Саня Борисова, последовател на философията, създадена от световноизвестната французойка от руски произход Натали Дроен.

Жени Марчева ще посрещне в студиото на предаването репортерът на годината на btv Деси Ризова, а Диана Любенова ще предложи на зрителите среща с Юлияна Дончева, която стана „Майка на годината” и ексклузивен разговор с Морган Фрийман.

На 30 ноември вТази неделя” в студиото при Мариана Векилска ще има дискусия по темата „Бъдеще без насилие”, която е в основата на съвместната инициатива на bTV и UNICEF за борба с насилието над деца.

В неделния ден Жени Марчева ще си говори с Радан Кънев и адвокатът на задържания при акцията на ДАНС Ахмед Муса – Хари Харалампиев, а Диана Любенова ще срещне зрителите с Христо Мутафчиев и певецът Константин.

Още за Тази неделя, Тази събота

08:00
18.07.2020
Тази събота и неделя - актуален уикенд блок с водещи Жени Марчева, Алекс Кръстева и Диана Любенова
08:00
19.07.2020
Тази събота и неделя - актуален уикенд блок с водещи Жени Марчева, Алекс Кръстева и Диана Любенова

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg