Актуално В програмата

Мис силикон и Мис тунинг в MasterChef България

Добави коментар

Съдбоносни обрати и готвещи красавици - вторник 10 март в MasterChef България от 21:30 часа по bTV

Съдбоносни обрати и готвещи красавици -  вторник 10 март в MasterChef България от 21:30 часа по bTV

Вторник 10 март от 21:30 часа борбата за последните престилки на MasterСhef и одобрението на Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев става все по-ожесточена. Претендентите са готови да покажат кулинария от световна класа, да сменят професията и адреса си, да променят целия си живот.

Най-добрата еротична моделка, носителка на призовете Мис силикон и Мис тунинг  Джулиана Гани, няма да остави много на фантазията на Андре, Виктор и Петър, но дали те ще я облекат в престилка?

Мис силикон и Мис тунинг  в MasterChef България

Възможностите си зад печката ще провери и Мис Стара Загора 2013, която ще заложи на принципа, че хубавите хора приготвят хубава храна. Личната охрана на Иво Карамански и Атанас Тинев идва не да се учи, а да показва, докато млада дама ще покаже колко можеш  да обичаш най-големия си страх.

Отдаден баща ще се бори за вниманието на журито в името на трите си деца, но и на личната си мечта. Млад мъж ще покаже как любовта към качествената храна и бюджетните ограничения са го провокирали да развиве таланта си до професионално ниво в домашни условия. За първи път със скъпи продукти и в пряка конкуренция, един до друг ще готвят майка и син и дотолкова ще затруднят Андре, Виктор и Петър, че единият ще получи изключителен втори шанс.

Супа, която си спечели името „тресавището на Шрек” ще разсмее, но и намръщи журито, MasterChef ще стане арена на лични каузи и силни апели за промяна на хранителната култура на българина, ще развива таланти, ще накара Поли Генова да прави кавъри на любими парчета с кулинарно-състезателен привкус.

Как влияе холестерола на тестостерона и още много емоции – вторник 10 март от 21:30 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: MasterChef

Биляна, Осман и Марианна се борят за титлата MasterChef

Епичен полуфинал в петък вечер ще определи тримата финалисти в MasterChef

Хоби-готвачите влизат в надпревара за място на полуфинала в MasterChef

В кухнята на MasterChef избухва пожар

Тоби Димова напусна MasterChef с горчиви сълзи