Актуално Търси се...

Миро в „Търси се” по bTV

Добави коментар

Миро през погледа на най-близките хора в живота му- тази неделя, 30 март в „Търси се” по bTV

Ден след старта на новото романтично предаване „Наистина любов” по bTV, неговият водещ и един от най-талантливите изпълнители в България – Миро, ще бъде специален гост в новото издание на „Търси се” тази неделя от 11:00 часа. За първи път Меги и Нели ще повдигнат завесите към личния му свят,където Миро рядко допуска външни хора. Зрителите на bTV ще имат възможността да се запознаят с неговите родителите, сестра му и племенника му и ще усетят силната вяра, която той носи вътре в себе си.

Водещите на предаването ще пренесат певеца в родния му град Добрич за среща с баща му Димо, който единствено пред камерата на „Търси се” ще разкаже за любовта на неговия син към музиката.

„Специално за него купихме пиано вкъщи. И до днес, когато се прибира, той се затваря с него и твори по цял ден. Най-трудният му период беше, когато отиде в София без да познава никой.”, разкрива бащата на певеца. Той няма да скрие, че най-голямото му желание е сина му да има свое семейство.

Миро в  „Търси се” по bTV

„ Аз съм правил няколко предложения за брак. С моя начин на живот трудно ще намеря човек, който да го сподели”, казва откровено Миро.

Най-голямата изненада за Миро ще бъде срещата с майка му Анка, която за първи път ще се появи в ефир. Тя ще го предизвика да изпее църковна песен, която синът ѝ сам е написал като ученик.

Една от най-вълнуващите срещи ще бъде тази със сестра му Диана, с която поддържат контакт постоянно.

„Когато Мирослав е с нас нищо друго не ни трябва. Той е нашата опора и най-ценният човек в живота ми”, развълнувано ще сподели Диана. Какъв е като вуйчо пък ще разкрие племенникът на певеца – Давид.

Миро в  „Търси се” по bTV

„Това е най-истинското, което някога е вадено от мен. По-истинско от това няма”, ще признае след тези емоционални срещи Миро.

Деси Тенекеджиева ще разкаже за приятелството и любовта с певеца. Защо са се разделили като двойка и кога ѝ е трудно да говори с него  - зрителите ще научат в неделя в „Търси се”.

Интересна ще бъде и срещата с най-добрия приятел от детските години на Миро, който сега е полицай.

„Не съм се променил изобщо. За най-близките ми хора аз съм онзи, който са познавали винаги”, твърди певецът.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

В програмата: