Актуално В програмата

Миро се преобразява в Милко Калайджиев в "Като две капки вода" по NOVA

Добави коментар

ДесиСлава се превръща в Дженифър Лопес и Марк Антъни в шоуто в понеделник вечер от 20.00 ч.

„След последното превъплъщение ми се падна друг известен мъж  - Mилко Калaйджиев. Освен да съумея да опозная песента „Я елате пиленца при батко“, също ще се опитам така да предам невероятния позитивизъм, който струи от Милко Калайджиев“, сподели Миро, който ще влезе в образа на колоритния изпълнител в "Като две капки вода" в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

 

За да бъдат репетициите допълнени от типичния за предаването хумор, Миро и преподавателят по актьорско майсторство Милица Гладнишка започнаха подготовката в компанията на живи пиленца, които да вдъхновят поп звездата.

 

„Докато тренирахме, държах уругвайско пиленце. Най-интересният момент от репетицията беше, когато снесе яйчице в ръцете ми“, разказа оживено Миро, който ще акцентира на най-силната черта на Милко Калайджиев – умението да забавлява публиката.

 

Добави описание


ДесиСлава ще се изправи пред едно от най-големите предизвикателства до този момент – преобразяването в дует. Поп фолк певицата ще влезе в ролята на латино дивата Дженифър Лопес и популярния певец Марк Антъни. Дали певицата ще вземе образа на нежната половинка или гласа на Марк Антъни, или ще трябва да се справи едновременно с артистичните умения на популярните изпълнители, ще стане ясно в понеделник вечер в „Като две капки вода“ по NOVA.

 

Башар Рахал използва всяка свободна минута за дискографията на Depeche Mode, която е ще го върне към мъжките образи. Ваня Джаферович ще влезе в обувките на фронтмена на американската рок банда – Bloodhouse Gang, а Люси Дяковска ще се изкачи в оперните висини с Лучано Павароти. София Джамджиева ще заимства сценичното присъствие на примата и жури в „Като две капки вода“ – Йорданка Христова. Михаела Маринова ще облече кожен костюм, за да оглави рок легендите Scorpions, а Коцето Калки ще изпълни една от най-романтичните песни на Джон Леджънт.


Как ще се справят осемте звездни участници? Кой ще спечели овациите на публиката и каква ще бъде каузата на победителя? – ще видите в понеделник вечер, от 20.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“

Любо Киров се присъединява към журито на „Като две капки вода“

Звездно жури в „Като две капки вода за всяко дете“