В програмата

Милко Калайджиев: "Запях песен на Лили Иванова на свое участие"

0/5

Милко Калайджиев: "Запях песен на Лили Иванова на свое участие"

„Лили Иванова е уникална жена и вероятно най-трудният ми образ до момента! Не репетициите с Жоро Низамов коментирахме колко важни са жестовете, но истината е, че няма нещо, което да не е трудно в този образ“, разказа Милко Калайджиев, който ще се преобрази в примата на българската музика в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

 

Известният поп-фолк изпълнител призна, че на няколко от своите участия е направил вокална имитация на певицата, предоставяйи възможност на публиката да бъде жури за една вечер.

 

„Имам автограф от Лили Иванова на двоен албум – пожелавам си да бъда мъжкият й еквивалент!“, сподели певецът, който не скри, че е голям почитател на една от ембелматичните фигури на музикалната сцена.  


На 6 май зрителите ще видят Петя Буюклиева като Алла Пугачова, а Папи Ханс докосне сърцата на женската аудитория с образа на Енрике Иглесиас. Дичо ще изпее незбравиата балада на U2 - One, а Мария Илиева ще бъде Веска Сидерова. Стефан ще се потопи в дълбоки музикални емоции със Селин Дион, а Деси Добрева ще се запознае отблизо с творчеството на The Weeknd.ТИТА ще вземе малко от италиански чар на Ерос Рамацоти и неповторимото присъствие на Шер за имитацията звездния дует.

Не пропускайте „Като две капки вода“ на 6 май от 20:00ч. по NOVA.

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg