В програмата

Милин победи Тихомир в дуел, но и двамата остават във "Фермата: Нов свят"

0/5

Милин победи Тихомир в дуел, но и двамата остават във "Фермата: Нов свят"

Първият извънреден дуел за място във „Фермата: Нов свят“ завърши с категорична победа и резултат от 10 на 0 за 30-годишния Иван Милин от отбора на чорбаджиите. Той извоюва право да остане в шоуто, след като се наложи в четири поредни битки на Арената над опонента си Тихомир Рангелов. 32-годишният шампион по културизъм не се справи с въпросите по българска история от Алманаха, както и със силовите игри, а в края на четвъртата битка се предаде и отказа да продължи състезанието. Това доведе до крайния резултат от 10 на 0 за Иван Милин, а победата му в дуела автоматично го направи и първият фермер на седмицата в отбора на чорбаджиите.

 

Добави описание

 

Дуелът за последната свободна позиция във „Фермата“ бе предизвикан от думите на Иван Милин по адрес на гей обществото в България. Вторият стартов епизод на най-гледаното риалити шоу у нас донесе и още една победа – признанието на негативно настроения  Милин, че е сгрешил в преценката си и се извинява за обидите, които отправи към Тихомир.

 

„Трябваше да дойда във „Фермата“, за да разбера, че и между гейовете има разлика – както има лош човек и добър човек, така има добър гей и лош гей. Когато съм сгрешил, мога да си го призная“ - с тези думи  победителят в дуела се обърна към участници и зрители.

 

Той бе и първият фермер, който гласува „за“ връщането на Тихомир в шоуто, след като водещите Иван и Андрей съобщиха, че дават шанс на загубилия дуела да остане в стопанството на сиромасите. С гласуване „за“ и „против“, 19 участници подкрепиха оставането на Тихомир. Подобна развръзка се случва за първи път във „Фермата“.

 

Добави описание


В края на извънредния дуел за място във „Фермата“ отборът на сиромасите гласува за своя първи фермер на седмицата. Участниците избираха между четиримата, които участваха в първото изпитание по щафетно плуване на 6 септември. Най-много гласове събра авантюристът Красимир Джунов, който ще управлява работата в стопанството на бедните през първите седем дни.

 

Добави описание


„Фермата: Нов свят“ сбъдна мечтата на 21 българи да станат част от най-голямото телевизионно приключение. До този момент риалитито никога не е приютявало досега различни един от друг и пъстроцветни личности. Затова първите сблъсъци на възгледи станаха факт още в първите минути след като героите прекрачиха прага на новия си дом, а един от тях беше в основата на първия дуел.

Още за Фермата

21:15
26.01.2020
Правилата на фермата (Series 5): Съкровищата на тавана (Episode 6)
04:00
27.01.2020
Фермата с боровинките - романтичен филм с уч. на Алисън Суини, Шърли Джоунс, Марк Блукас, Каван Смит и др.
10:00
27.01.2020
Правилата на фермата (Series 4): Храна за къмпинг (Episode 10)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg