В програмата

Милица става Кристина Агилера – понеделник, 14 април „Като две капки вода“ – от 20.00 часа по Нова

0/5

Милица става Кристина Агилера
Милица става Кристина Агилера

 След като нееднократно Милица се закани от мястото си на катедрата на журито, че едвам се сдържа да „скочи“ на сцената, утре вечер тя ще изпълни любима своя песен. На 14 април, от 20.00 часа в „Като две капки вода“ ще видим щурата актриса в образа на Кристина Агилера и от брюнетка, ще се превърне в изкусителна блондинка. Внучка на изследовател от Африка, отраснала в семейството на тромпетистка, Милица е възпитана с афинитет към музиката и любовта към природата. А как ще се справи с поредната си роля, ще видим утре от 20.00 часа по Нова.

На нейното почетно място на катедрата на журито ще седне Графа – един от най-обичаните български изпълнители и продуцент на успешни български музиканти.

„Много ми е любопитно да проследя от съдийска позиция шоуто утре и нямам търпение да се изненадам от образите, които ще видя. Вкъщи сме фенове на „Като две капки вода“ и всеки път го гледаме с удоволствие“, сподели Графа, който миналата година се изяви на сцената на най-забавното предаване за звездни преобразявания като обърка зрителите кой е истинският Графа за изпълнението на Гъмов „Дим да ме няма“.

Васил Найденов, но този път от Неве

Васил Найденов, но този път от Неве, ще видим утре. Другият български изпълнител, който ще чуем, ще бъде бившият кандидат за президент, председател на партия и любимец на поколения българи – Светльо Витков. В неговия образ влиза един негов фен – Деян Донков.

Иво Танев ще трябва да се справи с още една блондинка с уникален глас – Адел

След като призна, че Марая Кери го е затруднила, Иво Танев ще трябва да се справи с още една блондинка с уникален глас – Адел. На Нети се падна неповторимата Арета Франклин, Мая ще бъде Едит Пиаф.

Къци ще бъде поп дивата Риана.

Стефания ще бъде мъж за втори път – на нея се падна ексцентричния Бой Джордж, а Къци ще бъде поп дивата Риана.

Павел ще се преобрази като журито на „Големите надежди“ Любо Киров.

Водещият на сутрешния блок на Нова „Здравей, България“ Павел ще се преобрази като журито на „Големите надежди“ Любо Киров.

Как ще се справят участниците, ще разберем утре вечер, от 20.00 часа по Нова.
Като две капки вода – всеки понеделник, от 20.00 часа по Нова.

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg